Link radi ponovo. Hvala na obaveštenju.JohnnyLee":1e9sonhy je napisao(la):mi o vuku, a Wizz Air pravi bazu u Beogradu . anyway, kao što je Minn-i rekao, od 15.12. su Rim i Malme a od aprila su Skavsta, Ajndhoven i Memingen.
inače, nisam uspeo da nađem vest na Aviokarti, s obzirom da ga redizajniraju
hahah eto vidiš, javlja mi se (trljam prsten) ))belgrey":213hrvdj je napisao(la):Link radi ponovo. Hvala na obaveštenju.JohnnyLee":213hrvdj je napisao(la):mi o vuku, a Wizz Air pravi bazu u Beogradu . anyway, kao što je Minn-i rekao, od 15.12. su Rim i Malme a od aprila su Skavsta, Ajndhoven i Memingen.
inače, nisam uspeo da nađem vest na Aviokarti, s obzirom da ga redizajniraju
Već sam se uplašio da neće, fenomenalna ruta, i najjeftinija konekcija ka istoku!JohnnyLee":2w3ua2b3 je napisao(la):dobio si +1 od mene za to što ste uradili
edit: airBaltic nastavlja od 27.03.2011. da leti BEG-RIX
Belgrey samo jedan komentar na websajt. Najjeftinija karta u jednom smeru je 19.99 evra a ne 24.99. Slobodno proveri. Znam da su to prenele i ostale agencije al je netacno!belgrey":sv35pshn je napisao(la):Odlična linija zaista. Imali su u avgustu popunjenost putničke kabine od 94%. To nema ni Ryanair !!! Liniju dosta koriste Rusi i Skandinavci.
Hvala na zapažanju ali to je zvanična informacija koju je wizz air objavio.Evo ga citat:zhaba":lnx5lm45 je napisao(la):Belgrey samo jedan komentar na websajt. Najjeftinija karta u jednom smeru je 19.99 evra a ne 24.99. Slobodno proveri. Znam da su to prenele i ostale agencije al je netacno!belgrey":lnx5lm45 je napisao(la):Odlična linija zaista. Imali su u avgustu popunjenost putničke kabine od 94%. To nema ni Ryanair !!! Liniju dosta koriste Rusi i Skandinavci.
Pa nek nam ja sa srecom sa Beogradom kao hub-om!
Činjenica je da može da se vidi cena 19.99 ali ako krenete da rezervišete po toj ceni automatski će biti dodato još 5.00 evra (obavezna doplata za plaćanje karticom) tako da to iznosi 24.99 kao što su oni i objavili. I sa tom cenom se može putovati. Nije potrebno ništa eksta kao što se mnogi plaše. Torbe, čekiranje na aerodromu i ostale usluge se dodaju na tu cenu.All the new and existing flights are on sale at wizzair.com. Fares are starting from as low as €24.99 -approximately RSD 2,500 - for all new routes (one way, all inclusive).
na netu nisam nasao nista o tim planovima. gde bi uopste smestili drugu pistu?!In August 2007, the management of the airport announced that within the next 4 years Terminal 2 gates will be expanded as well as parking spaces for aircraft. Terminal 1 and 2 would be connected as well. The management also announced that it plans to start construction of a 4,000 m (13,124 ft) long second runway in 2011.
http://en.wikipedia.org/wiki/Belgrade_Nikola_Tesla_Airport
jeste, ali te opet sve to izađe jeftinije nego da ideš do Arlande (koja je 40 km udaljena od Stokholma). i oba aerodroma su relativno blizu železničkim stanicama, a iŠveđani i Nemci imaju mnogo dobre vozove.zaffa":2vdrdqrt je napisao(la):ti wizzair-ovi letovi do stokholma i minhena sleću na aerodrome koji su po wikipediji 100km udaljeni od tih gradova. tako npr. putovanje skavsta (gde wizzair sleće) -stockholm busom traje 80min a povratna karta je 23e (prema http://www.terravision.eu/stockholm_skavsta.html ), tako da i to treba uzeti u obzir
pa dovoljno i na amadeusu pogledati, nema ga... a sad vidim da ga nema ni u Spanairovom sistemu.JohnnyLee":3q74115k je napisao(la):gde si to našao?