напротив, треба га посећивати. али без читања коментара, то је бесмислено. нарочито што се он спушта на ниво одређених коментатора
Upravo tako, ja ponekad pogledam naslove ali nikad ne komentarišem.
Za one koji nisu shvatili zašto ono poređenje Beograda i Zagreba, pa normalno je porediti prvi i drugi aerodrom u regionu bivše zemlje. Ništa vas ne sprečava da poredite Beograd i Maribor ako mislite da tu ima nešto zanimljivo.
Ono što je kontroverzni Purger lupio mnogo godina pre svog sajta i pre gostovanja na TangoSix-u je da će Zagreb stići Beograd po broju putnika zato što Zagreb ima prednost NATO članstva, zato što će ući u EU, pa će dobiti koncesionara koji će napraviti novi Terminal itd. Ako ste malo bolje pogledali moj komentar, brojevi dokazuju da Purgerova mašta nema veze sa stvarnošću. Svaki put kad se tako nešto dogodilo, u toj i sledećoj godini je Beograd još više odmakao Zagrebu. To je surova činjenica o kojoj nema svrhe da se diskusije ni sa njim ni sa vama. Činjenice se prihvataju. Moja je prognoza da će povećanje razmaka biti i ove godine, i pored toga što je ZAG u Evro i Šengen zoni.
Džoni, lukakaluđerović i ja smo stavili tabele i grafikone koji su nadam se zanimljivi većini ovde. Ako kritičari imaju želju da pokažu kako se recimo poredio broj putnika Beograda i Soluna, ili Beograda i Niša tokom godina, pa svi ti podaci su javno dostupni! Izvolite zavrnuti rukave, napravite tabele i grafike koji pokazuju nešto interesantno, ja jedva čekam da vidim vaših ruku delo, a ne samo opšta mesta tipa "to je zato što idu izbori" itd. Kao ona tetovaža: pokloni se i počni.