Ма, Прле, овим се не "коље" ништа, ни миш, ни крава, ни слон. Ово је чисто техничка ствар - успостављање саобраћајне везе која већ постоји, другим превозним средством. Ни да лети Ер Србија сопственим авионима свакодневно на Аеродром Адем Јашари нема никакве везе, јер, ем што иста компанија већ ионако слеће на Зрачну луку др Фрањо Туђман двапут дневно, ем што Јашари ионако ради па сви ти шпијуни, дипломате и остали лако могу да дођу до Приштине, а и Албанци са КиМ увелико крстаре нашим аутопутем са КС таблицама, па, мислим, ако могу да прођу земљом, не знам шта нама значи да не могу да зађу кроз ваздух.
"Кољу" се, увелико, говеда на другим фронтовима. Или су "заклана".
Основни разлози због којих се о овоме оволико прича, што се расправља о некаквом статусном питању у контексту обичних летова, јесу, прво, политичка манипулација и, друго, оно чувено мистификовање авио-превоза, као нечег посебно важног, са другог света. У стварности, неко већ рече да је авион - аутобус са крилима, па, пошто аутобус за Приштину вози већ много година, уопште ми до главе не допире зашто не би и авион.