DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.662
Ja ne znam gde "Vizovi" avioni "spavaju" kad su u BG-u, da li su parkirani sa strane, ili imaju hangar.
Poenta je da W6 avioni jako kratko "spavaju", tj. ne lete samo tokom noci. Posto obicno slecu medju poslednjima uvece i odlaze medju prvima narednog jutra, cesto prenoce i na samom gejtu. Ako nisu na gejtu, onda su parkirani ili na B ili na E platformi.Ja ne znam gde "Vizovi" avioni "spavaju" kad su u BG-u, da li su parkirani sa strane, ili imaju hangar.
Koriste ih samo za servisiranje i radove na njima, za parking ne. Uostalom, Air Serbia nema svoje hangare, oni su u vlasnistvu JAT Tehnike. Mislim na dva velika hangara, treci je u vlasnistvu Prince Aviation-a.Тј базирани авиони никада низашта не користе хангаре?
Pa da ih opet optuže za nedostatak patriotizmaШтета што јужне вести не направе а колико је то у односу на 2019 у односу на годину кад је република преузела аеродом.
Виз Ер гаси Малме од септембра (постаје сезонска). кажу да је из оперативних разлога. како и не би, када су акумулирали 2 милијарде евра минуса у претходне две године