Јефтиније него возом за оне који не знају, а у ту цену сигурно није урачунат превоз Беч-Братислава и слично.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=386464#p386464:39doz0l1 je napisao(la):tragac » 16 May 2016 09:24 pm[/url]":39doz0l1]Sad gledam na FR sajtu cene, povratna karta početkom decembra 73 EUR, jeftinije nego vozom do Beča (za bus ne znam)!
Дакле 77 евра је мање од 64 евра? Мораћу да се вратим у основну школу да поновим математику, нешто сам лоше научио :roll:[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=386706#p386706:3lbcepf8 je napisao(la):loyola » 18 May 2016 11:09 am[/url]":3lbcepf8]Naravno da je jeftinije avionom, prevoz Bratislava-Bec je par evra povratna karta. Koje razmisljanje dr***** vozom vise od 15 sati ili avionom i prevozom za 3.
Прилог написао: mali.paja на http://www.zeljeznice.net/forum/index.p ... 711/page-3AVIO VLAK JAT
Porukaod mali.paja » 25 Feb 2014, 23:48
Negdje krajem osamdesetih godina između Ljubljane i Velike Gorice prometovao je Avio vlak JAT. Išao je u poslijepodnevnim satima iz Ljubljane i u V.Gorici bio oko 17 sati (za one neupućene zagrebački aerodrom se nalazi u V.G.). Odmah se vraćao u Ljubljanu. Nije išao preko Glavnog kolodvora nego je u Zapadnom odmah skretao na siačku prugu za V.G. O tome ću kasnije nešto napisati. Sada ću postaviti samo promotvni letak.
Pogledajte prilog 3
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1
Re: AVIO VLAK JAT
Porukaod mali.paja » 27 Feb 2014, 00:47
Da malo nešto napišem o ovom vlaku. Voz je imao željezničko osoblje i stjuardesu. U vozu su putnici besplatno čašćeni kao u avionu osim što nije bilo hrane. Možda je bilo kakvih grickalica (čips, štapići, kikiriki)? Voz je vozio svega 2-3 vozna reda. Ako me sjećanje dobro služi vozio je samo za vrijeme ljetnog voznog reda. Nekad se vozni red mjenjao 2 puta u godini. Ljetni je bio od zadnje nedelje u svibnju (maju) ili prve u lipnju (juni) pa negdje do kraja rujna (septembra).Nakon toga je nastupao zimski VR koji je trajao do kraja. Voz je putovao na relaciji Ljubljana-Velika Gorica-Ljubljana. Od Ljubljane nije nigdje stajao do Zagreb Zapadnog kolodvora. Već sam pisao da je odmah skretao na sisačku prugu jer nije išao preko Glavnog. Zagreb Zapadni-V.G. je nekih desetak kilometara.U povratku se vraćao istim putem. Jedan vozni red doduše je išao preko Glavnog ali se nije vraćao istim putem nego direktno sisačkom prugom u Zapadni. Karte za taj voz nisu se mogle kupiti u kolodvorima u početku. Tim su se prevozili imaoci avio karata. Kolika je bila popunjenost? Mislim svo to vrijeme dok je voz vozio kada bi sve putnike stavili u jednu hrpu stali bi u jedan vlak i još bi mjesta ostalo. Uglavnom nije bilo nikoga ili 1-3 čovjeka. Jedanput se sjećam da je iz Ljubljane u Zapadnom sišlo petnestak putnika. Radi toga je onda dozvoljena i otprema željezničkih putnika. Karta je bila dosta skupa i nije vrijedila obična tarifa. Mislim da je bio jedan kontigent karata za željezničke putnike. Osim toga moglo se prodati i više karata ako nije bilo avio putnika. Čak su i posebne karte za to bile. Mislim da u Zapadnom kolodvoru nije nikad nijedna karta prodata za taj voz. Voz od Zapadnog kolodvora do Ljubljane nije nigdje stajao. I to bi bilo sve.