nikolas27
Higher intermediate
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=519427#p519427:2m6vydpv je napisao(la):prostorni planer » Sub Feb 24, 2018 1:48 pm[/url]":2m6vydpv]@Nikolas 27- Nismo ni bili na istom fakultetu, vidis da sam prostorni planer, a sto se tice tvog izbora stana, drago mi je da si vodio racuna o tome. Moj prvi post lepo govori da je potrebno bar dva sata direktnog suncevog zracenja i da se o tome vodilo racuna, a to u zgradi koja izgleda kao potkovica tesko da je moguce ako si u sredini unutrasnjosti.
Ja bih sad da promenim nick u "najpametniji čovek na svetu", pa da napišem, vidiš da sam najpametniji čovek na svetu Šalu na stranu, nisam komentarisao stanove u A bloku, već poprilično snažnu i neargumentovanu floskulu da su stanovi na severnoj strani loši i nezdravi zbog nedostatka sunca. Sve je to veoma individualno, bukvalno od stana do stana, a ne čak ni od vertikale do vertikale u istoj zgradi. Svestan sam da 99.99% ljudi ne računa buduću osvetljenost stana u izgradnji koji namerava da kupi, moja poenta je bila da ljudi malo proračunaju. U "potkovici" čak i jug može biti potpuno mračan ako je na nižim spratovima a sever odlično osvetljen ako je na višim.