Šta je novo?

ABlok - Blok 67a [ Stambeno poslovni kompleks | 137 000 m²]

Pa nemoguce je da delimicno staklena fasada moze da kosta 25% vise i da opravda tu cenu :)
 
Naravno da ne. Poštenije bi bilo da na takvo pitanje odgovore "može nam se" :)

Rasprodali su sve bez tehničkog opisa, na priču "možda bude ovako a možda onako". Otišlo bi sve i da su stavili 2600.
 
Da stavim ovde, ne nalazim drugu temu..

Neimar V će pre početi sa zgradom u bloku 9 ono gde je onaj muzej , nego ova Savada u Tošinom. Morali da malo zaustave, nekih proširivanja okolnih ulica...
 
Prošao sam malopre pored 3. faze i po nekoj slobodnoj proceni, 20ak % stanova je prazno, sa spuštenim roletnama. Ne kapiram baš najbolje to otimanje za stanove koji posle zvrje prazni...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=511496#p511496:1hy79f0u je napisao(la):
cloud041 » Pet Jan 26, 2018 2:59 pm[/url]":1hy79f0u]Znači sve osim penthausa prodato. Nisam ni sumnjao. Slično je bilo i za treću fazu.
I penthouse je prodat ali ti što su kupili ne žive u Bg već u inostranstvu... kupovina - investicija.

Inače cene u pretprodaji za te duplekse je bila oko 2.500 EUR !!!
 
Pozitivne vesti u vezi sa izgradnjem škole i vrtića:
jfMdJCh.jpg


Radi se o ovoj parceli:
mPll0Wn.jpg
 
Kakva crkva bre terajte se u ... svoje audije i sto dalje odavde!
 
Crkva da gradi školu? Ne shvatam, da li će u nju ići samo probrana deca i šta će se u njoj učiti?
 
Dobro se neko setio da u okolini nedostaje i neki park ali ništa od toga na ovoj lokaciji. Tu će se graditi zgrada do zgrade, sve dok postoji potražnja.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=517078#p517078:13q3s483 je napisao(la):
Biciklistkinja » Pet Feb 16, 2018 6:48 pm[/url]":13q3s483]Crkva da gradi školu? Ne shvatam, da li će u nju ići samo probrana deca i šta će se u njoj učiti?
Parcela GP4 je u vlasništvu crkve, i do sad smo samo imali informaciju da će se tu graditi crkva. Ovo je sad prvi put info da će ipak biti i osnovna škola, mada mi nije jasno kakva će to osnovna škola biti.
 
Meni se svidja ideja i o obdanistu i o crkvi( nema u blizini..najbliza u Vojvodjanskoj) i o skoli. Jedino ne znam da li je prostor dovoljno veliki za sve to. Jer ja ocekujem da obdaniste ima dvoriste kao i skola...a ne da bude kao vrtic Tesla u Belvilu...
 
Ima tu prostora za stambeni blok od 4 - 6 zgrada a ne dve omanje :)

Reko bih da je plac na kom je Savada malo i manji.

Markogmail":2u9xzapt je napisao(la):
Zato je i cena 2500e sada, lokacija je pored malog hrama
Vidim da se raspituješ za Južni Bulevar. Jesi li to odustao od A Bloka?
 
Nisam odustao, juzni bulevar mi je opcija za jos jedan u izgradnji dok je cena kod njih 1600+pdv. Za ablok iz 2 i 3 faze vec ima stanova na oglasima po ceni od 2300e po kvadratu sto je skoro pa isto ceni bez pdv a u 4.fazi. mislim se da li vredi cekati 6.2019 za 4.fazu ili kupiti gotov neuseljavan..
 
Znaci bice pravoslavna osnovna skola i crkva i drzavni vrtic obavjestenje city fasiliti je katastrofa
 
Kakvo obezbedjenje niko ga spomenuo nije ovo obavjestenje je katastrofa napisano
 
Шта фали да црква прави школу. Нису ни први ни последњи, по западу одавно то раде. Ако може дарвинистичка школа може и хришћанска.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=517351#p517351:14qcfvpj je napisao(la):
abrines » Sub Feb 17, 2018 5:15 pm[/url]":14qcfvpj] Ако може дарвинистичка школа може и хришћанска.

Tako je. I ako moze skola koja uci da je Zemlja okrugla, moze i skola koja uci da je ravna ploca. I ako moze skola koja kaze da se bolesti lece vakcinama, moze i skola koja uci da se lece travama. I sve to prvo u poslovni distrikt sa slojem stanovnistva koji je malo preterao sa postojecim obrazovanjem, da ih se vrati na pravi put.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=517241#p517241:2dodv5lg je napisao(la):
Markogmail » Sub Feb 17, 2018 11:45 am[/url]":2dodv5lg]Nisam odustao, juzni bulevar mi je opcija za jos jedan u izgradnji dok je cena kod njih 1600+pdv. Za ablok iz 2 i 3 faze vec ima stanova na oglasima po ceni od 2300e po kvadratu sto je skoro pa isto ceni bez pdv a u 4.fazi. mislim se da li vredi cekati 6.2019 za 4.fazu ili kupiti gotov neuseljavan..

Ne znam kakvi su stanovi iz faze 2 ali sigurno treba videti. Sta vama odgovara po strukturi i polozaju pogotovu ako zaista mislite da zivite u tom stanu. va
Sto se tice Juznog Bulevara nisam sigurna da vam je to dobra ideja. Opet kazem ako nameravate ziveti u tom stanu. Ako Vam je za izdavanje ili za kasniju prodaju onda ok ali za zivot...mislim ne. Mi imamo stan iznad Juznog Bulevara i najveci deo zivota sam provela tu. Sada je tuda od novogradnje nemoguce proci, prosetati..nema trotoara nema odgovarajucih zelenih povrsina, nema prostora za parkiranje...stalna guzva...deo posle raskrsnice sa Maksima Gorkog pa prema Grcica Milenka su nekada bile zanatske radnje i tu ni danas nije reseno pitanje kanalizacije i otpadnih voda. Mozda da se raspitate jos malo...
Za 4 fazu sam Vam vec rekla sta mislim....
Sto se tice ove parcele ako je zaista dovoljno velika onda ce to biti dobra stvar...dobicemo uredjeno zemljiste sa objektima koji su nam potrebni...mozda se nadje mesta i za neki lepsi i veci park :D
 
Na zapadu su katoličke škole najprestižnije privatne škole.
 
Nemam ja nista protiv toga da crkva gradi skolu, njihovo je zemljiste, neka grade sta hoce - ali jesam protiv toga da grad tvrdi kako je resio problem novog naselja sa par stotina dece gradnjom crkvene skole. Drzavna skola treba da ima mesta za sve, a crkvena treba da bude stvar izbora.
 
Vrh