To su admini, koji imaju saradnju sa A blokom. Nista cudno u 21. veku.MilisaV":182fay4w je napisao(la):Šta je ovo? Botovi koji rade za privatne kompanije
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Sram te bilo nikada nijedan post nisam napisao sa bilo kog naloga a da nije ovaj moj, niti je nekome od strane investitora uopste padalo na pamet da se bavi ovako banalnim stvarima na jos banalniji nacin. Ti si taj koji agituje na svojoj temi o komsijskom naselju.trackzero":d5d7vm8h je napisao(la):To su admini, koji imaju saradnju sa A blokom. Nista cudno u 21. veku.MilisaV":d5d7vm8h je napisao(la):Šta je ovo? Botovi koji rade za privatne kompanije
Mada su mogli malo lepse to da napisu da budem iskren....
Pa o tome i govorimIgor":33jzyqjy je napisao(la):Sram te bilo nikada nijedan post nisam napisao sa bilo kog naloga a da nije ovaj moj, niti je nekome od strane investitora uopste padalo na pamet da se bavi ovako banalnim stvarima na jos banalniji nacin. Ti si taj koji agituje na svojoj temi o komsijskom naselju.trackzero":33jzyqjy je napisao(la):To su admini, koji imaju saradnju sa A blokom. Nista cudno u 21. veku.MilisaV":33jzyqjy je napisao(la):Šta je ovo? Botovi koji rade za privatne kompanije
Mada su mogli malo lepse to da napisu da budem iskren....
Uostalom o kojoj konkurenciji pricamo kada su u abloku prodali drugu fazu i zidaju trecu koja ce verovatno otici slicnom brzinom.
Pa ako cemo da budemo potpuno korektni, Vi kao administratori ovog sajta bi trebali da budete neutralni i objektivni, bez ikakvog favorizovanja. Sto ovde nije slucaj. Elem zivimo u takvom dobu gde pravicnost ne placa racune, tako da i ne pokusavam da ispravljam krive drine.Igor":3ix9f6ix je napisao(la):Ja sam govorio o Aboku za ostale ne mogu da tvrdim.
rasho62":1alhrhbf je napisao(la):А зашто, људи који су купили стан и виде да им је фино, уљудно, не смију написати да су задовољни.
Ја сам на Бежанијској коси и презадовољн сам станом. Околина се сваке године дотерује, завршава, јесте споро али иде. Камо среће да нам је био овај инвеститор.
ftj":2nnvnk7z je napisao(la):Ali nije li to zabranjeno po defaultu i bez stavke u ugovoru? Investitor svakako ne moze njemu nista da nalozi, moze samo da podnese prijavu nekoj inspekciji pa da to ide nekim svojim tokom koji se nikad nece zavrsiti. I u belvilu je bila ta stavka al je naravno ostala mrtvo slovo na papiru.
collector":39jqrlzh je napisao(la):ftj":39jqrlzh je napisao(la):Ali nije li to zabranjeno po defaultu i bez stavke u ugovoru? Investitor svakako ne moze njemu nista da nalozi, moze samo da podnese prijavu nekoj inspekciji pa da to ide nekim svojim tokom koji se nikad nece zavrsiti. I u belvilu je bila ta stavka al je naravno ostala mrtvo slovo na papiru.
Ovi su ažurni i očigledno imaju načina da to i sprovedu jer je nadogradnja na terasi upravo uklonjena.
Vidi se ostatak pur pene i sa obe strane skinut rukohvat.direktor":36yqisqs je napisao(la):FOtku ili se nije desilo