@ Igor - E ako cemo bukvalno, onda ni ti nisi u pravu, jer u 70A ima stanova oglasenih po 1500 EUR i vise. Ali sta s tim? I ja sam imao obicaj da stavljam nerealne cene, radi testiranja trzista. Svakome je jasno da su cene u oglasima iskljucivo informativne, uopste ne moraju da imaju veze sa finalnom pogodjenom cenom. Ko ima iskustva u kupovini nekretnina zna da cena UVEK ide dole, ponekad moze da ide dole toliko da se i sam kupac iznenadi. Ne znam da li si shvatio poentu moje price, ali parket nije bitan, to je bio samo jedan element stana koji moze vrlo brzo da "dotraje", cisto kao primer. Kvalitet 70A i Vidikovca koji pominjes zaista nije neki (betonski zidovi), ali nije ni nesto posebno los. Ako nisi znao, ljudi su se zalili nadleznima i te zgrade na Vidikovcu su oblozene nekim termicko-izolacionim panelima, tako da vise nemaju problema.
@ Pantograf - zavisi sta hoces da postignes, ti slobodno ulozi jos 100 hiljada za extra luksuz ako bas hoces, ali em imas izbor, em mozes da prodjes vrlo jeftino ako nemas para (gradj. materijal nikad nije bio jeftiniji). Ne osecam se prozvan, ne brini, a doduse voleo bih da sam neki "napaljeni klinac", ali licnjak je neumoljiv, godina i iskustva mi je previse, rado bih se menjao za mladost i neiskustvo
@ - mekbejn - ma jeste, ali pusti matematiku, nije poenta samo u racunici, nego sta se dobija i za koliko kesa. UPS, sad sam video, pa moram da editujem... znaci i u tom slucaju ostaje 26k ustede... wooow, sorry, mu bad. Jedna garsonjerica na periferiji, nije lose...
@ MilisaV - ne vredjaj prijatelju, ako vec nemas nesto pametno da kazes. Tvoj brat nije nikakav reper, mogao je da adaptaciju plati 3EUR ili 3000EUR po kvadratu, svestan si da to nista ne govori, jer "koliko para toliko i muzike", ali sta s tim? Ti mozes da udjes u stari stan i zivis. Mozes i da ga picanis i utorsis milione, tvoja stvar. Ja tebe pitam, da li ima rezona da dati 66k za sveze okrecene hodnike? Za parkiranje nisi u pravu, urednije je u starim blokovima nego u "tvom" (tj. nasem) novom, znas to i sam.
Vidim da su ljudi vec poceli da se brecaju bez razloga, pa necu da idem u sitna crevca. Voleo bih da cujem neki pravi benefit, pa da kazem jes vala, u pravu je covek, ali vidim samo nervozu i povisen pritisak. Evo ja cu posteno da kazem zasto mene interesuje 67A, nije neki jak razlog, ali bar je do jaja iskren - volim novo.