Nevenkovicu, sta si pisao?! CItiras recenicu iz moga misljenja o prodaji stanova o Belvillu i bacis opsti kometar "citaj sta sam pisao". Molim te da mi citiras sta sam to trebao da procitam, evo ja nisam nasao. Ovo na prethodnoj strani ne vidim kakve veze ima sa mojim komentarom koji se odnosi na sadasnju cenovnu politiku Belvila.
Ovaj projekat pak cisto sumnjam da vec dva meseca ima projektno finansiranje, obzirom da nigde nama bilborda da je isti iz projektnog finansiranja, a invesititori generalno to odmah nalepe posto daje dodatnu sigurnost kupcima. Na stranu sto ga obicno objave cim krenu sa izgradnjom, a ne kada su na zadnjem nivou sive faze. Sada ga mozda i ima, u maju nije nikako
Svakako bi nam svima, a narocito kupcima, pomoglo ako bi na sajt nakacili da je projektno.
Drugo ja nigde nisam rekao da nema vise projektnog finansiranja u Beogradu, ali projekti koje si ti naveo uglanom nisu finansirani preko projektnog finansiranja banaka. Ovo mogu da objasnim time da ne postoji invesititor koji krije da se finansira preko banke kao zmija noge, jednostavno to nema smisla, to nema negativnih strana. Blok 9a nije posto se nigde tako ne oglasava, na sajtu to nigde nije napisano. GDS u bloku 72 svkako nije projektno, znam posto mi je drug tamo kupio stan i svakako bi mu rekli da se finansira preko banke kada je kupovao. Mogu i dodatno da se raspitam ako hoces, znam nekoga ko zna nekoga u GDS, pa da ti potvrdim
Ponovo nisam viideo reklamu da je preko banke finansiranje.
11a ako dobro znam je ona Imperial gradnja to je svakako projektno ali odavno. Novije ako hoces imas ovde na forumu tema o stanovima pravljenim od Graditelja, gde su ljudi lepo rekli da je finansiranje preko banke. Sa druge strane ima tema o bloku 63 na onom ostrvu, gde niko da gukne da je projektno, tako da verovatno i nije.