Za takvu jaknu sa slike jeste previše, to ne vredi više od 6000..sličnu sam kupio u aprilu u Pasažu za 5000..Eh sad malo preterujete, znam da nismo Svajcarska ali 13k za jaknu ne zvuci previse
Само немају модел без рукава - такав безуспешно тражим годинама. Лидл их је имао пре 2 године на пар дана, кад нисам био у Бг. И онда користим модел с рукавима, па их заврћем, да избегнем ефекат мајице приликом топлеса.Decathlon one najjeftinije majiče za trčanje od 700 dinara razbijaju koliko su dobre, jedno 647282 puta bolje od nekoliko puta skupljih iz smrdljivog Beosporta. Svaka preporuka.
Vise mi lici na "siledzijku" koju je jedno vreme furao Cegi, vozd Grobara. Tacno ovako iskrojena, ne onako kao majica bela na bretele koja se nosi ispod kosulje dugih rukava.Pa evo ti
MAJICA NA BRETELE DRY MUŠKA ZA TRČANJE PROZRAČNA - CRNA
Naši dizajneri su razvili ovu prozračnu majicu na bretele kako bi trkači ostali suvi po toplom vremenu.www.decathlon.rs
Ima moj dobar drug. Po njemu je to najbolja opcija (meni nije jer ne gledam tv) zakupljuje internet, a kanale kupi od nekog stranog IPTV provajdera koji ima naše kanale i gleda. Oko 10e ga košta mesečno ne znam koliko hiljada kanala. Na boljim smart tv-ima imaš aplikaciju gde unosiš iptv podatke i tako gledaš. Pogledaj prvo da li tvoj tv podržava te aplikacije.Mozda gresim temu, ali da li neko ima iskustva sa IPTV? Koje su prednosti, a koje mane?
Razmisljam jer mi je dosta vise da se ganjam sa kablovskim provajderima, i njihovim ponudama koje su svaki cas sve skuplje.
Da se ja pitam, prvi bih se otarasio televizije ali zenina je poslednja . Necu posle samo da mi kuka ako joj taj IPTV stream puca, i slicno.Ima moj dobar drug. Po njemu je to najbolja opcija (meni nije jer ne gledam tv) zakupljuje internet, a kanale kupi od nekog stranog IPTV provajdera koji ima naše kanale i gleda. Oko 10e ga košta mesečno ne znam koliko hiljada kanala. Na boljim smart tv-ima imaš aplikaciju gde unosiš iptv podatke i tako gledaš. Pogledaj prvo da li tvoj tv podržava te aplikacije.