Šta je novo?

Шта купити ?

Meni ovakve patike deluju da su kao kamen.
Ne znam koliko je to i zdravo. Ja kupujem patike koje se lako savijaju.

Deluju zato i kažem da su udobnost cipela... prosto je tako 🙂 a sad da je neudobno u njima šetati, nije.. ja sam bio vođen cenom i estetikom, bojama, a cena je najniža moguća za adidas... i zato sam ih kupio... Kao na temu.rs kupiš par jeftinih stvari da isprobaš, pa i da si pogresio, no big deal...

Posto prelazim trocifren broj kilometara trceci mesecno, svake ce u sustini da traju manje od godinu dana, tako da, u pravu si, Nike je najbolji dizajnom pa ne mogu da im odolim, naracito zanimljivim kombinacijama boja koje imaju.

I imamo stvarno dobre popuste, za razliku od drugih stvari gde uvek zavidim zapadu, ove moje sam platio jeftinije nego sto sam ih video na bilo kom stranom sajtu.

Patike za trcanje su jedna od retkih stvari gde je ostvaren neverovatan napredak u odnosu na pre 10, 20, 30... godina i zanimljivo je pratiti to sve.

A ko voli (ja ne 😁) moze ih koristiti i za setnju, posao, izlaske...

Не знам какво ти је мишљење о Адидас патикама за трчање, али с времена на време у АВА центру поред Икее имаш озбиљна снижења у Адидасовом аутлету.
Другару сам узео Адидас ултрабоост 2023 за 8.400,00 РСД пре 2 месеца.

Обзиром да им је "редовна" цена била 24.000,00 РСД, озбиљан попуст је дат.

Ultraboost light је баш даска од патике. Баш су срозали boost пену.

Не знам какво ти је мишљење о Адидас патикама за трчање, али с времена на време у АВА центру поред Икее имаш озбиљна снижења у Адидасовом аутлету.
Другару сам узео Адидас ултрабоост 2023 за 8.400,00 РСД пре 2 месеца.

Обзиром да им је "редовна" цена била 24.000,00 РСД, озбиљан попуст је дат.
Ma, ne kostaju one 24 000 nigde, ni kod nas ni u inostranstvu. To stave kao da je cena spustena sa 24 000 da izgleda kao da daju veliki popust.

To su patike od 100 evra, koje se sa popustima nadju i za manje, odnosno ta srednja kategorija patika za trcanje.

Kao Beobuild ekspert za dizajn patika za trcanje, misljenja sam da ima boljih u toj cenovnoj kategoriji.

Isto mislim i za kvalitet, ali za to ce vam detaljnije objasniti kolege sa teme koje su zaduzene za taj deo.

Lep popust na 8400 svakako. Pa sta kaze drugar, on je merodavniji jer ih poseduje vec dva meseca...

Kao Beobuild ekspert za dizajn patika za trcanje, misljenja sam da ima boljih u toj cenovnoj kategoriji.
Sa kakvim se predznanjem kupuju patike :) Ja sam se pogubio kod onih brojeva.

Ma, ne kostaju one 24 000 nigde, ni kod nas ni u inostranstvu. To stave kao da je cena spustena sa 24 000 da izgleda kao da daju veliki popust.

To su patike od 100 evra, koje se sa popustima nadju i za manje, odnosno ta srednja kategorija patika za trcanje.

Isto mislim i za kvalitet, ali za to ce vam detaljnije objasniti kolege sa teme koje su zaduzene za taj deo.

Lep popust na 8400 svakako. Pa sta kaze drugar, on je merodavniji jer ih poseduje vec dva meseca...
Ne u pravu je Aca. Puna cena ultraboost kad se pojave je uvek oko 21,500. Ja sam ih placao od 10.000, 12,000, 13,000 pa i 18.000 kako koje godine. U Inostranstvu 180$. Evo su najnovije koje su izasle u avgustu.

I u americi

Pa on je rekao ultraboost 2023 i da ih je uzeo pre dva meseca.

duvida.gif

Ma ja bih nove 97 al nemam 200e.

Znam ja sta je najudobnije za mene...

Imam zdravo stopalo... celo leto sam se sušio stojeći na adi bez papuča po onom šljunku hodao, gore-dole... Tako da mi je svaka iole kvalitetnija patika udobna za šetnju, a air max đon celom dužinom, kao po oblacima da hodaš, bilo i ostalo. 🙂

Bukvalno kao da si na Marsu... Odjednom imaš 20 kg manje... Eto taj je osećaj u njima. Prosto poletiš... A bile su mi ružnjikave ranije dok ih nisam probao, a i danas mi nisu omiljenog dizajna... Više su patike prestiža i air maaaaximalno udobne.

Imaš airmax one koje su jeftinije ako voliš te old school makserice doduse ove su model iz 87, jedna decenija ranije jbg.

Sexy su mi skroz 87 😄 skoro sve kombinacije boja su nekako zanimljive... ali zbog udobnosti bih 97.. tu celom dužinom ide vazdušni đon...

Ove adidas gde ponavljam da je cena bila 3799 i da ih svakako neću jedine nositi naredne 2 godine... sam nosio i danas jedno 5 km... Ništa strašno, nikakvo kamenje, kao cipele su, prosto nisu za sport i trčanje i ok su za setnju po gradu... Da ih nosim 20% vremena narednih godinu dana, isplati se... Za do prodavnice, za do grada... i zato sam ih izreklamirao a ne kao najbolje patike za svaku priliku... Svako kupuje šta mu treba, meni su se te adidas prosto svidele, dizajn mi se dopao i oko toga nisam pogrešio, a naravno da kad kupujem samo online a bez da sam ih prethodno isprobao da sam racunao da može biti problema kako oko udobnosti tako i oko veličine...

ipak 3799 rsd je opravdalo kupovinu i nosiću ih rado 🙂

Мој коментар се више односио на висину попуста, а те патике сам дао као пример тог попуста.
Другар је прилично задовољан са истим, али није захтеван тркач, пар пута недељно са километражом не преко 7-8км.

Заправо, тај Адидас је (скоро) једина радња са озбиљним попустима у том парку, углавном су у питању регуларне цене.
Код њих сам приметио озбиљне попусте, нпр. мени је измакла Адидас континентал патика за 2.800,00 РСД јер је на толико била спуштена, али није остао мој број.

Иако су често у продаји прошлосезонски модели, за ротирајућу патику по повољној цени уопште није лоше имати у виду ту радњу.

Мој коментар се више односио на висину попуста, а те патике сам дао као пример тог попуста.
Другар је прилично задовољан са истим, али није захтеван тркач, пар пута недељно са километражом не преко 7-8км.

Заправо, тај Адидас је (скоро) једина радња са озбиљним попустима у том парку, углавном су у питању регуларне цене.
Код њих сам приметио озбиљне попусте, нпр. мени је измакла Адидас континентал патика за 2.800,00 РСД јер је на толико била спуштена, али није остао мој број.

Иако су често у продаји прошлосезонски модели, за ротирајућу патику по повољној цени уопште није лоше имати у виду ту радњу.
Apsolutno, hvala na informaciji, popust je lep, bilo da su spustene sa 12k ili 24k, i kod njih su svakako povoljnije nego bilo gde drugde.

Solarboost 5 је спуштен и у Адидасу и у Интерспорту на 10к са 20к што заиста мислим да вреди иако су срозали boost пену. Постала је много тврђа а лакша, али опет мекша од Lightstrike pro пене у Adizero серији.

Evo za @Noki ja nesto.

U CCC daju 1200 dinara popusta, ali moras da kupis robu u vrednosti od 6000.

Isto tako, kad kupis za 6000, besplatna ti je dostava.

Izaberes patike na popustu

1000011187.jpg

Uzmes dva para da bi bilo preko 6000, i tako dobijes popust od 1200 dinara i besplatnu dostavu. Taman i vidis koja velicina ti vise odgovara.

1000011186.jpg

I imas patike za 3549 dinara sa sve dostavom

1000011185.jpg

Posle odes i vratis u prodavnicu drugi par.

Ili naravno uzmes patike koje kostaju 6000 i dobijes 1200 popust i kostaju ti 4800, ali ovde sam isao na to da se dobiju sto jeftinije patike tj. za 3549 dinara.

E, jbg.

Mada, Asics mi se i nisu nesto pokazale, meni svake patike za trcanje se istrose na zadnjem delu unutra i grebu mi onda petu i raskrvare, inace bih mogao svake da nosim sto godina.

Asics su mi najbrze otisle od svih pa im se nisam vracao, iako su bile dobre dok su trajale.
Uf, nedavno sam kupio Asics patike. Za sada me odlično služe.
Verovali ili ne, od patika po nekom trajanju i udobnosti (ovo je moje lično iskustvo) najbolje su mi se pokazale patike Dunlop. Davne 1993 maja meseca, kupio sam dunlopove patike, u kombinaciji sive i zelene, za tadašnjih 80DM. Bio sam srednjoškolac i dopale su mi se na prvi pogled. Nisam hteo da nosim AirMax i Rebook patike jer nisam bio dizelaš. Naprotiv, nosio sam farmerke, vijetnamku (koju imam i sada kupljenu krajem 1990) i Dunlop patike:cool:. Kasnije sam našao isti model u potpuno crnoj boji, isto su bile dobre. Dobra stvar je što mi nisu napravile rupe na petama, a imam šiljaste pete i skoro na svim patikama mi se kad tad stvore rupe kod peta, osim kod Dunlopovih i Skechersovih.
Eto, i Skechers su jedne od brendova patika sa kojima imam pozitivno iskustvo.
Najgore patike, po mom iskustvu su italijanski brendovi tipa Diadora, Lotto, Kronos...
Diadora-kupio sam ih 1991 i nakon sedam dana na desnoj strani kod prstiju na desnoj patici mi je pukla veštačka koža. Doduše, ispod je bilo platno, nije se stvorila rupa, ali je izgledalo ružno-
Lotto-udobne patike, nisam ih puno nosio, mogu da kažem, štedeo sam ih, nakon devet-deset meseci mi se stvorila rupa sa strane.
Kronos- takođe nakon par meseci sa strane pukle, i to veliko pucanje.
Jedino su mi dugo trajale Ellesse patike.
Ukratko, italijanske patike: udobne, ali brzo progledaju.
Odlično iskustvo imam i sa, naravno Adidas i Nike patikama. Nike sam imao jedne iz 1997, crno platno, oko prstiju veštačka koža i đon sirova guma. Znak joj je ušiven mali beli diskretan.

Davne 1953. godine, kao metalostrugar pred penzijom u SOUR Jedinstvo, kupio sam svoje prve patike. Bile su to Adidas. Nosim ih i danas.
Verujem samo Adidasu.

1726893097579.jpeg

Adidas nanule više ni u ludilu.

@Siniša
Imao sam dunlop patike crne kao klinac.. te neke 1992. ili 1993. odlicno su se pokazale :)
Asics takodje odlicne u to vreme.
Posto sam ih promenio dosta, mogu reci da marka nije bitna vec materijal i kalup. Mora se probati pa ona nositi do 4-5 dana da se vidi jel leglo ili nije. Ako ne legne vrati se.
Jednom sam imao adidas patike u kojima ne moze da se stoji duze od 5-6 sati a ja na poslu i radi se stojecki. Morale su u smece.
Ne kazem da adidas ne valja kao brend.. ali je djon od tih patika los.

Poslednja izmena:
Jel ziv onaj lik sto je smarao ljude da nose losu obucu i imaju bangave prstice?

Vrh