Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.631
Исто преузак, непријатно ми је око средине стопала и сметају ми ојачања. У Саломону знам да ходам а још их нисам истерао напоље па их можда и вратим. Много стојим па ми треба таква обућа.Pa vidjao sam neke i jeftinije od toga. Taman mi se svide neke patike, lepo izgledaju sa strane, kad ono slika odozgo, a ono barefoot
I udjem da guglam sta je to, jedni se kunu, drugi upozoravaju na probleme i rekoh sebi - fak dis sit, necu da rizikujem.
Sa tim sto ja nemam nikakve probleme, pa ne bih da diram ono sto nije pokvareno, na tvom mestu bih malo istrazio.
Inace, u Ada Mall-u u Asicsovoj radnji je radio neki momak koji mi gledao kako hodam, gazim, kakva su mi stopala pa mi je prema tome preporucio patike. Ne znam da li je i dalje tamo.
A sta ti je tacno problem sa Mizunom? Meni se ljudi kunu u te patike, ali nisam uzeo samo jer su bas previse ruzne
Meni te patike sto su kao sportske i za setnju uopste ne odgovaraju za setnju. Ni ne umem da hodam u njima, kad setam, nosim ravne i plitke patike. Te tvoje Asics su za trcanje, ja u mojim Pegasus za trcanje ni ne znam da hodam, samo mogu da trcim
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока