Šta je novo?

Шта купити ?

Pa vidjao sam neke i jeftinije od toga. Taman mi se svide neke patike, lepo izgledaju sa strane, kad ono slika odozgo, a ono barefoot

I udjem da guglam sta je to, jedni se kunu, drugi upozoravaju na probleme i rekoh sebi - fak dis sit, necu da rizikujem.

Sa tim sto ja nemam nikakve probleme, pa ne bih da diram ono sto nije pokvareno, na tvom mestu bih malo istrazio.

Inace, u Ada Mall-u u Asicsovoj radnji je radio neki momak koji mi gledao kako hodam, gazim, kakva su mi stopala pa mi je prema tome preporucio patike. Ne znam da li je i dalje tamo.

A sta ti je tacno problem sa Mizunom? Meni se ljudi kunu u te patike, ali nisam uzeo samo jer su bas previse ruzne

Meni te patike sto su kao sportske i za setnju uopste ne odgovaraju za setnju. Ni ne umem da hodam u njima, kad setam, nosim ravne i plitke patike. Te tvoje Asics su za trcanje, ja u mojim Pegasus za trcanje ni ne znam da hodam, samo mogu da trcim
Исто преузак, непријатно ми је око средине стопала и сметају ми ојачања. У Саломону знам да ходам а још их нисам истерао напоље па их можда и вратим. Много стојим па ми треба таква обућа.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Kako, bre, za starije, New Balance je izuzetno popularan i u trendu sada.

Jesu kvalitetne bas i neunistive, moj cale nosi neke moje od pre sto godina i nije im nista i dalje, osim normalnih tragova koriscenja.

Ma ja bih nove 97 al nemam 200e.

Znam ja sta je najudobnije za mene...

Imam zdravo stopalo... celo leto sam se sušio stojeći na adi bez papuča po onom šljunku hodao, gore-dole... Tako da mi je svaka iole kvalitetnija patika udobna za šetnju, a air max đon celom dužinom, kao po oblacima da hodaš, bilo i ostalo. 🙂

Bukvalno kao da si na Marsu... Odjednom imaš 20 kg manje... Eto taj je osećaj u njima. Prosto poletiš... A bile su mi ružnjikave ranije dok ih nisam probao, a i danas mi nisu omiljenog dizajna... Više su patike prestiža i air maaaaximalno udobne.

Јел носио неко NB 574 и каква су искуства? Имао сам 327 неко време и прешироке су ми. Какав је калуп и јел шири модел?

@Igor Nisu super udobne, u smislu za sport i trčanje, imaš osećaj kao da si u cipelama, ali vrlo udobnim cipelama 🙂 prosto je đon plići... za šetnju i svaki dan su sasvim ok, danas sam prešao oko 5km u njima, sve je u redu... a za to sam i kupio, svaki dan, šetnja... ali za sport ne...

Jezik mi se sad više dopada što nije crn kad su na meni, tako da sam zadovoljan...

20240917_080349.jpg

20240917_080406.jpg
20240917_080420.jpg

Meni ovakve patike deluju da su kao kamen.
Ne znam koliko je to i zdravo. Ja kupujem patike koje se lako savijaju.

Био сам на прегледу данас и установљено је да су ми криве тетиве на оба стопала узрок бола у десном. Дефинитивно ћу узети 574 кад се за то стекну услови. Не свиђа ми се што ми ђон делује пластично.

Био сам на прегледу данас и установљено је да су ми криве тетиве на оба стопала узрок бола у десном. Дефинитивно ћу узети 574 кад се за то стекну услови. Не свиђа ми се што ми ђон делује пластично.

Što ne uzmeš neke sa malo debljim ali savitljivijim đonom ove 574 su nekako tanke dok bi možda mogao 530.

Meni ovakve patike deluju da su kao kamen.
Ne znam koliko je to i zdravo. Ja kupujem patike koje se lako savijaju.
Pa da zato sam i pitao koliko su čvrste jel prvo što uradim kada uzmem neku patiku da probam je da je savijem i vidim koliko se lako savija.

Pa mozda je kasno da kažem, ali 574 su po mom iskustvu jako dobre za svakodnevne aktivnosti, naravno nisu za ekstremne stvari.
Udobne jesu, ali nisu kao NB 990 koje ne posedujem.
Svako stopalo je specifično. Meni su udobnije 574 nego 530

Навикао сам на Суперстар који има танак и раван ђон као и на Форум који је дебљи и са њима немам проблема тако да не верујем да ће бити ни са 547. Не купујем у домаћим ланцима попут Планете или Sport Vision зато што код њих права потрошача не постоје. 327 јесте удобна али је квалитет благи ужас и преширока је.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Hm zanimljivo, uzeo sam 2002r ali opcija su i 990v4

Kad već govoriš o širini patika, meni nikako ne odgovaraju npr NB 9060, napomena, nemam ih i ne planiram da ih uzimam.
Svakako gledaj zemlju porekla patika, ja sam NB 574 uzeo poreklom iz Vijetnama i dobro se još drže.

Edit: Ako neko ima iskustvo sa NB 9060 neka opiše pa da znam da li samo grešim, svakako sam čuo da su one odlične po udobnosti

Ево мог Миз'но-а. Што је човек старији то више цени своје тело. Ко пуно стоји, трчи или тренира, мора да има адекватну и квалитетну обућу за такав вид активности.
1726598479228.png

Тако да.... дебело, ружно и савитљиво, ради бољи посао од фенси секси тврдих ђонова. Ваше кичме и тетиве ће вам бити захвалне.

Kad preletiš ovu diskusiju bez udubljivanja ko o međugradskom prevozu da se piše...

Nike Tanjun, najudobnije patike ikada...

Pa vidjao sam neke i jeftinije od toga. Taman mi se svide neke patike, lepo izgledaju sa strane, kad ono slika odozgo, a ono barefoot 🤣

I udjem da guglam sta je to, jedni se kunu, drugi upozoravaju na probleme i rekoh sebi - fak dis sit, necu da rizikujem.

Sa tim sto ja nemam nikakve probleme, pa ne bih da diram ono sto nije pokvareno, na tvom mestu bih malo istrazio.

Inace, u Ada Mall-u u Asicsovoj radnji je radio neki momak koji mi gledao kako hodam, gazim, kakva su mi stopala pa mi je prema tome preporucio patike. Ne znam da li je i dalje tamo.

A sta ti je tacno problem sa Mizunom? Meni se ljudi kunu u te patike, ali nisam uzeo samo jer su bas previse ruzne 🤣

Meni te patike sto su kao sportske i za setnju uopste ne odgovaraju za setnju. Ni ne umem da hodam u njima, kad setam, nosim ravne i plitke patike. Te tvoje Asics su za trcanje, ja u mojim Pegasus za trcanje ni ne znam da hodam, samo mogu da trcim 🤣
Nema Asics radnje u Ada Mall vec vise od godinu dana brat moi. Niti postoji bilo gde drugde.
Sto se tice pat'ka, sve je bolji izbor i uvek bude dobrih popusta. Najbolje su mi se pokazale adidas ultraboost, s njima nema greske. Nike definitivno kostaju vise nego sto vrede ali po dizajnu su i dalje prvi. Ne znam kako klinci nose air force 1 i jordan 1 kad su te patike tvrde ko beton

Poslednja izmena:
Nema Asics radnje u Ada Mall vec vise od godinu dana brat moi. Niti postoji bilo gde drugde.
Sto se tice pat'ka, sve je bolji izbor i uvek bude dobrih popusta. Najbolje su mi se pokazale adidas ultraboost, s njima nema greske. Nike definitivno kostaju vise nego sto vrede ali po dizajnu su i dalje prvi. Ne znam kako klinci nose air force 1 i jordan 1 kad su te patike tvrde ko beton
E, jbg.

Mada, Asics mi se i nisu nesto pokazale, meni svake patike za trcanje se istrose na zadnjem delu unutra i grebu mi onda petu i raskrvare, inace bih mogao svake da nosim sto godina.

Asics su mi najbrze otisle od svih pa im se nisam vracao, iako su bile dobre dok su trajale.

Posto prelazim trocifren broj kilometara trceci mesecno, svake ce u sustini da traju manje od godinu dana, tako da, u pravu si, Nike je najbolji dizajnom pa ne mogu da im odolim, naracito zanimljivim kombinacijama boja koje imaju.

I imamo stvarno dobre popuste, za razliku od drugih stvari gde uvek zavidim zapadu, ove moje sam platio jeftinije nego sto sam ih video na bilo kom stranom sajtu.

Patike za trcanje su jedna od retkih stvari gde je ostvaren neverovatan napredak u odnosu na pre 10, 20, 30... godina i zanimljivo je pratiti to sve.

A ko voli (ja ne 😁) moze ih koristiti i za setnju, posao, izlaske...

Ево мог Миз'но-а. Што је човек старији то више цени своје тело. Ко пуно стоји, трчи или тренира, мора да има адекватну и квалитетну обућу за такав вид активности.
Pogledajte prilog 212060
Тако да.... дебело, ружно и савитљиво, ради бољи посао од фенси секси тврдих ђонова. Ваше кичме и тетиве ће вам бити захвалне.
Vi Mizuno ste gora sekta od Xiaomi tipova 🤣

Ове су прешле 700км, али и даље су сасвим удобне. Иначе, чешће трчим у неком од Адидас буст модела (само да није превише тог буста (тада лелујам)).

За шетњу користим исто неки удобан буст.

E, jbg.

Mada, Asics mi se i nisu nesto pokazale, meni svake patike za trcanje se istrose na zadnjem delu unutra i grebu mi onda petu i raskrvare, inace bih mogao svake da nosim sto godina.

Asics su mi najbrze otisle od svih pa im se nisam vracao, iako su bile dobre dok su trajale.

Posto prelazim trocifren broj kilometara trceci mesecno, svake ce u sustini da traju manje od godinu dana, tako da, u pravu si, Nike je najbolji dizajnom pa ne mogu da im odolim, naracito zanimljivim kombinacijama boja koje imaju.

I imamo stvarno dobre popuste, za razliku od drugih stvari gde uvek zavidim zapadu, ove moje sam platio jeftinije nego sto sam ih video na bilo kom stranom sajtu.

Patike za trcanje su jedna od retkih stvari gde je ostvaren neverovatan napredak u odnosu na pre 10, 20, 30... godina i zanimljivo je pratiti to sve.

A ko voli (ja ne 😁) moze ih koristiti i za setnju, posao, izlaske...
Ja ne trcim a kupujem iskljucivo patike za trcanje 😂

Razmisljam, za zivot u balansu treba imati japanski telefon i americke patike za trcanje ili japanske patike za trcanje i americki telefon.

Japanski telefon i japanske patike za trcanje = ok, kupujes tehnicki najkvalitetnije, ali si postao smarac kome dizajn i biti seksi vise nista ne znaci.

Americki telefon i americke patike za trcanje = preveliki si snob i previse stavljas dizajn ispred kvaliteta

😂

Asics радња или ти Треф спорт. Ко тамо купује заслужује да му никад не прихвате рекламацију.

Vrh