Noki
Expert
- Učlanjen(a)
- 15.05.2018.
- Pohvaljen
- 8.210
Ako istinski ne diskrimišemo, onda valjda shvatamo da su LGBT osobe svih profila i to tako mora da izgleda. Sami sebi pucate u noge sa likovima na povocu.
Tako je. Nismo mi jedna homogena zajednica.
Zar nije pucanje u noge predstavljanje LBGT osoba kao ljudi sa isključivo jednim pogledom na svet?
Jeste ako je isključivo.
Što ne može peder da bude i neki lik za koga nikad ne bi rekao da je peder?
Valjda sam ja taj ovako na prvu reklo bi se da me ništa ne odaje.

Ja bih recimo za pride mogao da se obučem kao fudbaler. Ako mi Ristivoje ne da svoje radno odelo, ostaje mi opcija pod 2 fudbaler... Sve sam već nabavio dresovi, stucne, kopačke... Da budem približniji strejt idealu muškarca, da ne iritiram desničare...

Bez šale, ne volim ja kožu i lance... Nejasan mi je baš taj fetiš al neki drugi su mi jasniji.
Ti bi bar trebao da znaš da homoseksualnost nije seksualni izbor, to je orijentacija. Nisi birao da budeš gej.
Pa sad mnogima nije, a možda nekima jeste... Čudno je da je u polisu Atina bilo baš toliko rasprostranjeno... znaš da postoji primarna i sekundarna homoseksualnost... Al ajde da te ne zbunjujem sad... Pročitaj roman Suvu giljotinu pa ćeš videti u kojim okolnostima sa nekih do 10% pređe na preko dve trećine!
Vama treba podrška stotina hiljada LBGT osoba u Srbiji i da protesti budu naoštreni da se bori za prava, a ne vucara lancima.

Tj. glupiraj se, ali ide tvorza do 60 dana, tako piše u zakonu, pa izvoli.
Naravno ti znaš da sam ja na ti sa zakonom...

Jednom paru sam na kraju dao aplauz kad je lik upalio kola...

Šta je život bez takvih nekih spontanih akcija mnogo dosadno bi bilo. Nemoj da opterećuješ mozak prekršajima nego živi brate.

Slažem se generalno ovo što si napisao u poslednjem postu, malo te i zezam...