Šta je novo?

Филмови

Naterah se konacno da pogledam Another round sa Mikelsenom. Vrlo dobar film, od mene preporuka za gledanje

Anora 8/10 ★★★★★★★★✩✩

Na neki način tri filma u jednom, ujedno i zabavan i depresivan, držao pažnju i izdvojio se uz sve neke očigledne mane koje ima.

Ono što je zanimljivo jeste da su glumci ošurili, a negde su pola Rusi, pola Ameri. Zaje*******an kombo kad se ujedine, vidimo i na drugim poljima 😀 Odlična gluma zaista. A i glavna glumica ima ono nešto 🔥

The Big Sick 8/10 ★★★★★★★★✩✩

Iako je osoba sa kojom sam gledao zgrožena jer se meni ovo sviđa, meni, staroj romantičnoj bu****, uvek mogu ovo da prodaju i uvek ću rado kupiti 😂 Plus i ovde glavna glumica ima ono nešto, samo na skroz drugačiji način na glumice iz prvog filma 🤭

Goodbye Lenin 8/10 ★★★★★★★★✩✩

I baš sinoć kad mi beše dosta politike i Nemaca, pitao sam chatgpt da mi preporuči neku evropsku laganica komediju pred spavanje i dobih nemački film za koji se ispostavi da je politički i da se radnja dešava u Istočnoj Nemačkoj za vreme rušenja zida 😂

Super filmić, nije ni previše otišao u ozbiljnost, što mu mnogi zameraju, a cenim da ne kapiraju da režiser nije ni imao tu nameru, niti je previše otišao u limunadica mod.

U isto vreme i inteligentan i šarmantan i poučan i zanimljiv i duhovit.

Nije otišao ni na jednu stranu, u isto vreme je i podržao i popljuvao sve mane i prednosti obe strane u sukobu. A i prikazao moć medija i televizije.

Mada, pre svega se bavi ljubavlju.

Одличан филм, сећам се кад сам га први пут гледао на РТС 2 пре више од 15 година.

Anora 8/10 ★★★★★★★★✩✩

Na neki način tri filma u jednom, ujedno i zabavan i depresivan, držao pažnju i izdvojio se uz sve neke očigledne mane koje ima.

Ono što je zanimljivo jeste da su glumci ošurili, a negde su pola Rusi, pola Ameri. Zaje*******an kombo kad se ujedine, vidimo i na drugim poljima 😀 Odlična gluma zaista. A i glavna glumica ima ono nešto 🔥

Osvojilo ovo cudo Oskar za najbolji film 🤣

Odabrao sam film potpuno nasumicno pre neki dan, nisam imao pojma da je nominovan film za bilo sta.

Sad da ocenjujem, da bih 6 ili 7 jer film nikakav utisak nije ostavio i vec sam ga prakticno zaboravio.

Vrh