Šta je novo?

Филмови

Hahaha, aj stići ću valjda sad za vikend da odgledam par epizoda.. :cool:

Ja bih onima koji nisu upoznati sa pričom preporučio da prvo pročitaju knjigu.

Odgledao sam je celu, baš je zamrsio na kraju 🙂 nekako mi deluje da je verno sve preneto. Pogotovo jer nije film, snego serija, pa je reditelj imao sate i sate da se bavi svim detaljima, u svakom slučaju za preporuku da se odgleda.

Voxe, ja bih jako voleo da si mi ti advokat. Znam da bi se srčano zauzeo za mene i da nema tih para zbog kojih bi se priklonio drugoj strani. Tj. tajno sarađivao, meni iza leđa. Prosto znam to, uveren sam da ne grešim.

Gledao sam Napoleona veceras, pravi je epski spektakl. Pola publike su bile devojke, tj vecina smo bili mi parovi, sto je neobicno za film o vojskovodji, Ridli Skot je napravio dobar posao sa dramskim elementima i akcentom na romansi sa Zozefinom. Iako je istoriografski prilicno netacan film, ali da ne ulazimo u umetnicku slobodu autora.

Back in 2005 Ridley Scott's 144 minute version of 'Kingdom of Heaven' premiered in theatres to somewhat mixed reviews. A couple of years later the vastly superior 190 minute director's cut version finally arrived, with the general consensus that the final product was a masterclass in storytelling, directing, acting and cinematography. - without doubt the best motion picture ever made about the crusades.Almost 20 years later we are yet again treated with a compiled highlight reel of a Ridley Scott movie in the theatre, rather than a full-fledged historical epic, since it has already become official that 'Napoleon' will be released later on streaming with its entire runtime of almost four hours, which clearly is needed to flesh out many parts of the movie and fill in the emotional and historical blanks, because this - somewhat butchered cut - moves in a breakneck speed and feels too rushed.

Dobar je Napoleon, gledali večeras.. Drži pažnju, mislim da je postignut dobar sklad između vojničke i ljubavne priče, nije zamorno, deluje raskošno, scene bitaka dobre..

U duhu izborne groznice, vredelo bi podsetiti se početaka i odgledati ovaj hvaljeni dokumentarac.

PRIZVAN I POZVAN: „Političari“ koji nisu mogli da pobede

Biće ga na programu ovih dana:

Prva smotra dokumentarnog filma „DokZima“

Da li neko od vas koristi kodi i ako koristi da li zna neki add ons koji radi ?

Bolest 😊

Mislim kapiram... višeznačno, apstraktno, nedorečeno... kao Izgubljeni autoput... Mislim da je u Hrvatskoj sniman, mada je radnja valjda u nekoj izmišljenoj zemlji, turističkom raju za višu klasu sa zapada.. i onda se gomilaju sve pretnje po rasplamsani i neobuzdani ego.. čoveka.. zapadnjaka..

5/10 ★★★★★✩✩✩✩✩

Krimi drama koja se odigrava na Marsu. Dobra priča... najmerodavnija ocena za kvalitetan film je tomatometar, njemu treba dati prednost u odnosu na ocenu publike a IMDb ocene treba ignorisati.

7/10 ★★★★★★★✩✩✩

Pa tomatometar je los za taj film 🤣

A i rotten tomatoes gura uvek neke depresivne nezavisne filmove.

Ako je glavni lik gej crnac koji ima rak i zivi u getu u Skandinaviji, vec cu su mu kriticari na rotten tomatoesu dali 90 posto..

Симпатичан филм о Џеју, Недеља. Има ли коментала форумашких Дорчолаца?

IMG-fdb8e1c4838a1b0694fb292aae18e4e8-V.jpg

Težak film. 😐

Некад погледам филмове са веома слабим оценама да видим да ли може да се ископа нешто гледљиво,
иако је нискобуџетна Б или пре и Ц продукција и ИМДБ оцена мизерних 3.9,
сасвим солидна драма/трилер/хорор

Uh rotten tomatoes im dao 8%... sad me baš zanima kakav je stvarno... verovatno ću ga ogledati ako ga nađem online...

Imaš na onim filmovizija, filmotip... ne znam gde sam ga gledao.. proguglaj survivalist sa prevodom i izaći će ti negde

Uh rotten tomatoes im dao 8%... sad me baš zanima kakav je stvarno... verovatno ću ga ogledati ako ga nađem online...

Гледао сам га на каналу Пинк Хорор, назив филма на српском је Посечени.

Upravo zavrsavam drugu sezonu, Japanci su nadmasili sami sebe, prava muska serija, ko voli animirane velika preporuka :cool:

Vrh