Pa moze i tako.Да се држава бави станоградњом?
Може држава да откупи блок, очисти га па да га после продаје инвеститорима.
Да се држава бави станоградњом?
Може држава да откупи блок, очисти га па да га после продаје инвеститорима.
I umesto da drzava otkupi citav blok i napravi nesto humano ...
ne znam sta je smesno
Pre oko mesec dana su zapišali poštu i zgradu ispod.Ne znam da li je prava tema ali ovo je postalo neizdrživo!
Bukvalno preko noći, jedna po jedna fasada osvane uništena i niko ne vidi problem tu...sve se farba-i zidovi, i vrata garaža, i klupe u parku, žardinjere, stubovi, ograde.. Sada je uništena i fasada Pošte.
Jel mi živimo u cirkusu ili državi koja reaguje na nešto?! Pogledajte prilog 254216Pogledajte prilog 254217Pogledajte prilog 254218Pogledajte prilog 254219Pogledajte prilog 254220Pogledajte prilog 254221Pogledajte prilog 254222Pogledajte prilog 254223
Pre oko mesec dana su zapišali poštu i zgradu ispod.
A i inače dosta zapišavaju taj kraj, mongoloidi bukvalno idu okolo i farbaju čak i stubove u crveno-belo. Ko maloumnici neki.
Trebalo je da snimi to neko... Ja se ozbiljno razmišljam da kupim kantu sive boje i sam to prejarcam jedan dan...nego ne mogu sam!Када је по пријави станара код нас дошла полиција, више него срдачно се изгрлила са починиоцима оваквих уметничких дела. Може се слободно рећи да полиција буквално и директно организује ова непочинства.
sad nešto razmišljam, pre par godina je firma u kojoj radim dobila prijavu od komunalnog inspektora jer nam je ''fasada unakažena grafitima i obzirom da je deo javne površine (trotoar) potpada pod našu odgovornost i imamo 7 dana da dovedemo u red''..! Morali smo da angažujemo molera da izjarca taj zid.. Možda bi mogli da podnesemo prijavu sekretarijatu za komunalne poslove pa da oni utuže skupštinu stanara zgrade, pošte srbije, itd.?Pre oko mesec dana su zapišali poštu i zgradu ispod.
A i inače dosta zapišavaju taj kraj, mongoloidi bukvalno idu okolo i farbaju čak i stubove u crveno-belo. Ko maloumnici neki.