Слажем се потпуно. Ово само подгрева једну атмосферу безакоња и осећаја да се многе ствари добијају на силу, бахатост, бескрупулозност... То је тај одвратни осећај да можда неки станар и власник локала који није бирао да му ови графити освану, чак нема ни коме да се обрати за помоћ. Као и многе ствари овде: често човек успева неке ствари да изгура на самоиницијативу, на вољу, али то су више изузеци него правила. И мислим да је овде потребно показати поштење. Ја генерално уопште нисам неки ко је идеолошки или вредносно сасвим против многих ствари које долазе из навијачког света, али разумем колико је све ово штетно као порука људима. Да не говоримо на она недостојна скандирања на стадиону: кева ти је к....и остало. Волео бих да као друштво покушамо да се мало подигнемо на циливизацијској лествици.Ne znam da li je prava tema ali ovo je postalo neizdrživo!
Bukvalno preko noći, jedna po jedna fasada osvane uništena i niko ne vidi problem tu...sve se farba-i zidovi, i vrata garaža, i klupe u parku, žardinjere, stubovi, ograde.. Sada je uništena i fasada Pošte.
Jel mi živimo u cirkusu ili državi koja reaguje na nešto?! Pogledajte prilog 254216Pogledajte prilog 254217Pogledajte prilog 254218Pogledajte prilog 254219Pogledajte prilog 254220Pogledajte prilog 254221Pogledajte prilog 254222Pogledajte prilog 254223