Oni su se iseli zgrada je prazna da li zbog renoviranja ili zbog restitucije ne bih znaoОд кад је то бивша Амбасада Пољске? Да ли је реституција у питању?
Јуче сам и ја прошао поред овог објекта и мало завирио Мислим да још није отворен за јавност, чуо сам да ће бити 24. децембра. Баш сам помислио како све може да изгледа лепо и квалитетно када се има жеља и могућност наравно. И очувано старо здање, и коришћење савремених технологија, и коришћење наше ћирилице. Свака част. Наравно, само се намеће питање зашто многе друге ствари морају да буду онако траљаве, али да не мрачимо, сви знамо одговор и на то питање.Изгледа да је овај објекат отворен. У приземљу лево су екрани који приказују ефекат великог акваријума:
Pogledajte prilog 223508
Tako je, otvaranje je 24. decembra.Јуче сам и ја прошао поред овог објекта и мало завирио Мислим да још није отворен за јавност, чуо сам да ће бити 24. децембра. Баш сам помислио како све може да изгледа лепо и квалитетно када се има жеља и могућност наравно. И очувано старо здање, и коришћење савремених технологија, и коришћење наше ћирилице. Свака част. Наравно, само се намеће питање зашто многе друге ствари морају да буду онако траљаве, али да не мрачимо, сви знамо одговор и на то питање.