Šta je novo?

Фасаде / Fasade

То да. А уместо да то реши они стављају ограду. Можда им је то циљ да се брже урушава па да зазидају своје крмаче.

20241213_114121.jpg

Bivša ambasada poljske u k milosa okovana mrežama kako ne bi otpadali komadi

Од кад је то бивша Амбасада Пољске? Да ли је реституција у питању?

Изгледа да је овај објекат отворен. У приземљу лево су екрани који приказују ефекат великог акваријума:
Pogledajte prilog 223508
Јуче сам и ја прошао поред овог објекта и мало завирио:) Мислим да још није отворен за јавност, чуо сам да ће бити 24. децембра. Баш сам помислио како све може да изгледа лепо и квалитетно када се има жеља и могућност наравно. И очувано старо здање, и коришћење савремених технологија, и коришћење наше ћирилице. Свака част. Наравно, само се намеће питање зашто многе друге ствари морају да буду онако траљаве, али да не мрачимо, сви знамо одговор и на то питање.

Znam za ribu koja je ispizdela što je ovo proglašeno za "Zadužbinu Miodraga Kostića". Citiram: "Majku mu je*** lopovsku, ja sam u toj zgradi radila, nije mu ćaća ostavio. To je bila banka, i to kakva banka, heeej!".

Човек је дао свој новац и ресурсе, надам се на општу корист, промоцију науке и едукацију младих. Лично, образовање сматрам највећим приоритетом Србије.

Јуче сам и ја прошао поред овог објекта и мало завирио:) Мислим да још није отворен за јавност, чуо сам да ће бити 24. децембра. Баш сам помислио како све може да изгледа лепо и квалитетно када се има жеља и могућност наравно. И очувано старо здање, и коришћење савремених технологија, и коришћење наше ћирилице. Свака част. Наравно, само се намеће питање зашто многе друге ствари морају да буду онако траљаве, али да не мрачимо, сви знамо одговор и на то питање.
Tako je, otvaranje je 24. decembra.

Kacenje na fasadu kraj ulaza: poslovne table firme koja nije u APR na toj adresi, sifrarnika za kljuceve stanova na dan ... da li za to treba dozvola SZ ili moze svako da kaci sta god hoce. Sta kaze zakon, ako uopste postoji nesto na ovu temu.

Vrh