maximus.genius
Beginner
Tesko da je Rus, oni bar znaju kako se pise Rusija na ruskom jeziku (Россия a ne Росия, kako je napisano na zidu).To je neki pijani Rus izasao da pise, ja bih ga startovao sam i adekvatno njegovim odgovorima plivao u eskalaciju, a to da je primitivizam bla bla, prazna prica. Neko kolektivno skanjeranje kako nije sramota sta se radi jao jao. Sve u svemu , celokupno drustvo sa sve onim grafitom na zeleznickoj kad vojska na kosovo dodje je jedna teska retrogradna debilana. Kao i svi ovi debilni grafiti murali po gradu koji nikad nisu postojali do sad. A svi sto se loze na Srbiju zajedno sa partijom nek se napuse, jer nas ometaju u ovoj zemlji da radimo barem normalno. Ojadise nas i osurise. Pazi on ce meni da objasni ko je i sta Srbin. Prodane duse navlace omladinu na sabaniju. Cibe kurvo.
A da se zamislite mozda malo da je taj razvaljeni Rus mozda po gradu video murale i grafite idiotizama pa je i sam hteo isto da uradi, samo sto nije talentovan? Kolektivna debilana. Nije ni cudo sto su svi nasi postali neke druge nacije kad nam je ovakva uprava. Sve rade obrnuto.
Poslednja izmena: