Konstantin
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 17.06.2020.
- Pohvaljen
- 270
Gde je ovo?
Splet državnih zgrada posta opština mup na cukarici ljeska i sumadijski trgGde je ovo?
Ništa tu nije nadrealno već realno, jer "Ovo je Srbija"Kasno večeras sam naišao na nadrealnu scenu.
Kazna za ovo zvrljanje treba da mu bude mobilizacija u rusku vojsku i slanje u Ukrajinu.Kasno večeras sam naišao na nadrealnu scenu. Čovek iz kafića na trgu Nikola Pašića (možda čak i vlasnik jer je na poslednjoj fotografiji u šanku sa zaposlenima), izašao je napolje i zelenim sprejem ižvrljao sve stubove na ulazu u Bezistan, kao i celu fasadu doma sindikata koja se nalazi oko tog lokala ,,Šoljica" na uglu.
Ispisao je latinično Z i Rusija po svim delovima.
Pogledajte prilog 168496Pogledajte prilog 168497Pogledajte prilog 168498
Можеш ли да кажеш кад се ово тачно десило?Kasno večeras sam naišao na nadrealnu scenu. Čovek iz kafića na trgu Nikola Pašića (možda čak i vlasnik jer je na poslednjoj fotografiji u šanku sa zaposlenima), izašao je napolje i zelenim sprejem ižvrljao sve stubove na ulazu u Bezistan, kao i celu fasadu doma sindikata koja se nalazi oko tog lokala ,,Šoljica" na uglu.
Ispisao je latinično Z i Rusija po svim delovima.
Pogledajte prilog 168496Pogledajte prilog 168497Pogledajte prilog 168498
Ne sporim, skoro je valjda i ona blesava opozicionarka isto nešto žvrljala ali to su izuzeci skoro pa da možemo reći "znamo ko ovde voli da žvrlja".имали смо додуше жврљање од стране вегана и сада скоро опрљавање (опрљење?) постамента споменику Кнезу Михајлу упаљеном свећом активиста услед смрти оне транс девојке
види се на снимку када је неки тип узео да цепа транс заставу