zexland
Advanced
Ajmo da se popnemo i zajedno da je skinemo
Ne mogu tu antenu da gledam vise!
Akcija: dole antena...!!!zexland":qyxq9m7e je napisao(la):Ajmo da se popnemo i zajedno da je skinemo
Homer Jay":1tafy5gk je napisao(la):Najgore je sto sam ja ubedjen da ta antena danas nicemu ne sluzi vec da obitava gore zato sto nekog mrzi da se popne i skine je - kao one praistorijske klime na prozorima poslovnih zgrada iz doba SFRJ.
Homer Jay":1wtsv2vp je napisao(la):Najgore je sto sam ja ubedjen da ta antena danas nicemu ne sluzi vec da obitava gore zato sto nekog mrzi da se popne i skine je - kao one praistorijske klime na prozorima poslovnih zgrada iz doba SFRJ.
Код почетка.direktor":343m3i45 je napisao(la):Inace postoji plan o vracanju iste neznam gdje je zapelo :kafa:
Kokos":1vrb1bra je napisao(la):Lep slike, Felix, stvarno bi trebalo vratiti tu skulpturu.
Već dugo me zanima pošto redovno prelazim tu raskrsnicukome/čemu je spomenik onaj crni stub koji se vidi na donjoj slici?
boca-ica":1zhjulfo je napisao(la):Letos sam postovao ovde , da me fascinatna fasada upravo zbog zelenog ,,preliva,, preko belog kamena duž prozora
što se baš sada lepo i vidi na slici (kada je fasada obnavljana, kamen je bio beo )
Voleo bih da mi neko objasni kako se dobija isti ,,preliv,,
Moje viđenje za postizanje takvog divnog efekta :
Izmeđju spojeva kamena se uzida i malo bakra pa prirodnim putem slivanjem kišnice ona i tonira i kamen
Да, али скулптура је и даље на месту.zexland":ezxsoa9j je napisao(la):Pogledajte sta sam nasao na forumu Beograd kojeg vise nema Igumanova palata sa srpom i cekicem :o
Ovo slika kad je bila gay parada,vidim da je mek sje*******an :kk:Felix55":d92brecr je napisao(la):Skulptura "Sima Igumanov sa siročićima", rad vajara Lojze Dolinara. Visina 3,7 metara.
Na ovoj fotki se bolje vidi kako bi Igumanova palata izgledala ako bi joj se vratila ta skulptura.