Dragi Beobuildovci, evo za vas jedne poslastice veceras
Kao sto znate, pocelo je montiranje dekorativnog osvetljenja na glavnoj zgradi poste u Takovskoj, a sinoc su neki od nas imali prilike da vide kako izgleda ono sto je do sada uradjeno. Za one koji su propustili ovaj trenutak, evo nekoliko slicica nacinjenih mobilnim telefonom.
Ovo je krilo zgrade u kojem je Ministarstvo ekonomije. Kao sto vidite, reflektori su razlicite jacine i mislim da tu tek slede fina podesavanja kako bi se dobila adekvatna nijansa osvetljenja. Iako moj telefon dosta pojacava bljestanje, ipak se cini da je osvetljenje previse jako:
Jedna frontalna. U dnu slike se vidi kamioncic sa dizalicom i radnici koji vredno sljakaju na postavljanju osvetljenja. Najvise mi se dopada sto je novim osvetljenjem kula sa satom dosla do izrazaja. Tako sam uostalom i skontao da je ukljucen deo novog osvetljenja - jer sam sa Tasmajdana video osvetljen sat na Posti:
I za kraj jedna slikana sa Trga Nikole Pasica odakle sve sljasti kao Las Vegas
Imajte u vidu da ovo nije konacno osvetljenje i da cemo tek sledece godine saznati kako ce sve na kraju izgledati. Ocigledno je da u nekim fazama radova moraju da ukljucuju reflektore, pa sam samo imao srecu da sve to sinoc ukacim.
Inace, primetio sam i vrlo male bele kutije sa reflektorima montirane na zgradu Gradske biblioteke, tako da mozemo ocekivati da i ona uskoro zasija.