Šta je novo?

Фасаде / Fasade

praguc":27rfnaho je napisao(la):
Jel to ona lepa zgrada na uglu gde je neki fancy shmancy restoran? Iz ovog ugla ne mogu da raspoznam?
To ti je ona zgrada tacno na Terazijsko terasi sa druge strane. Ima onu narandzastu fasadu sa nekim ribicama (vidi se sa Terazija) mada se taj deo ne renovira :( Pfff

Nisam pronašao na proteklih par strana, pa da dodam par fasada iz Prote Mateje, na delu između Njegoševe i Krunske.
Klik za veću sliku...

Wuxa":3ned91d8 je napisao(la):
Ali pogledajte zgradu na 1. slici :bash:
Znam da nije lepo porediti se sa gorima od nas ali ja prosto moram ovo da podelim sa vama :rolleyes:

Tirana

de8izp.jpg

^^ Protiv pozarne stepenice :laugh:

Ovo u Tirani me podseca samo na Puzzle park na Vozdovcu :vops:

Jaoj kakav cirkus u Tirani. Jbt, stavile bivse komunjare milion duginih boja na zgrade da oraspoloze gradjane od onog sivila a ispostavilo se da su sada jos vise ubedaceni. Povraca mi se i bole me oci! Bas mi se svidja sto Beograd ima uskladjene boje zgrada, pogotovo kad vidim boju kamena i svetlo zutu skoro belu, krem itd-prelepo kao pravi evropski grad.
Elem, ove slike iz Prote Mateje su fenomenalne tj.zgrade. I ova stara (ne zuta) koju su okrecili je VRH i ta nova manja do nje gde je tako pametno uklopljena u okolinu i sa tim malim terasicama, nemam reci! ostade samo taj mali kucerak pored...

je li ovo prizrenska? ona zgrada pored liči na ono karićevo đubre. a ova "rekonstruisana" očigledno nije gotova, možda bi trebalo sačekati sa komentarima

Ма неки глупи гранит, уместо да све буде у пуцу. :lol:

nit je puc, nit je granit, vec panel ploce i vestacki zele-kamen. i nije stvar u materijalu, vec u odstupanju od projekta i boji - siva i jos sivlja.

veterinarski fakultet je osvanuo u nekoj nežno plavo-sivoj. malo je seljački, ali je bolje nego što je bilo (valjda) :|

- Ta boja sa veterinarskog je jos i prihvatljiva, bar je pastelizovana i nenapadna, kolor tumori su Porodiliste Visegradska i Pravno-birotehnicka u Svetogorskoj....Boze sacuvaj.....bilo, ne ponovilo se.... :shok:

Danas mi je u Resavskoj ispred broja 34 palo parče fasade tik uz leđa. Da sam samo za trećinu koraka bio sporiji verovatno bi me opasno povredilo. :(

Vrh