Ambassador
Advanced
To je jedno vrlo lepo obnavljanje.. Ono pored (neobnovljeno sa klimama) je Dunav osiguranje..
To su babe i zabe. Za pocetak, Rajhstag ima u potpunosti ocuvanu originalnu fasadu koja je rekonstruisana sto ovde nije slucaj. Ovde je fasada i tehnicki i po resenju menjana. Drugo, Foster je u Berlinu napravio staklenu kupolu, iako cemo pravo nije mu bas najbrilijantniji projekat. Ali da je to ovde uradjeno, bilo bi super. Ja sam to upravo i napisao - sistem svetlarnika za poslednje spratove uz kupolu. Medjutim na zgradi sudova je bukvalno probijena originalna fasada sa svih strana da bi se obezbedilo (nepotrebno) svetlo.Hitman":1ugkec3i je napisao(la):Meni se bas svidja kako su resili fasadu u Nemanjinoj 9. Ok, svako ima svoj ukus i slazem se da je moguce da nisam u pravu. Pogotovo sto nisam nekakvo strucno lice, arhitekta ili gradjevinac. Ali, meni zgrada izgleda skroz ok, pogotovo uzivo. Pa i Nemci su na slican nacin rekontruisali staru zgradu skupstine u Berlinu (kombinacija kamena i stakla) i ne vidim da joj ista fali, cak je interesantnija zbog te mesavine modernog i klasicnog.
.. pa, naravno "duplo fuuujj" na kvadrat, ali za mene ona dva dograđena sprataLucifer":178kyqpm je napisao(la):po meni duplo fuj.