^^Evo da dodam par stvari koje je Ivana pomenula posto sam i ja sam sa Vracara. U mojoj ulici - Baba visnjina izgradilo se barem 7 novih zgrada na delu ulice od Njegoseve do Krunske (Proleterskih brigada) sto cini nekih 150-200 m po slobodnoj proceni. Vracar je jako u trendu i trenutno sto se stanova tice cene kvadrata su katastrofalno visoke. U novoizgradjenoj zgradi preko puta moje cena kvadrata je 2200 € sto je za nase uslove puno. Inace sve te nove zgrade su relativno ok ima nekih i jako interesantnih (jedna zelena) koja svojom bojom malo osvezava sivilo okolisa. Ono sto me jako raduje kod tih novih zgrada je sto sve do jedne imaju iskopane i napravljene podzemne garaze sto ce umogome olaksati problem sa parking mestima u ulici i blizoj okolini. Posebno je to vazno kad je vikend i ljudi dolaze na pijacu. Onda cak i pesaci nemaju kuda da prolaze jer je sve prebukirano kolima. Situacija ce biti jos bolja kad se pijaca bude sredila i kad naprave ispod nje veliku garazu. Sto se tice te zgrade na uglu Ivana Milutinovica (Knjeginje Zorke sada koliko ja znam) i Makenzijeve koja se stvarno gradi 20 godina mislim da je grad pretio investitorima da ce im oduzeti zemljiste ukoliko to ne zavrse uskoro (nadam se da ne gresim a ako da nek me neko ispravi) i da je zato to nakon toliko dugo vremena zavrseno. Mozda ce Steva ili neko drugi imati vise informacija o tome. U svakom slucaju super je da se stvari polako sredjuju a relativno uskoro nam sledi i prosirivanje Maksima Gorkog na Vracaru.