[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=680677#p680677:3kmkb7z8 je napisao(la):
SerbPacker » 16 Нов 2019 10:33 am[/url]":3kmkb7z8]Hvala na informaciji...
A sad ko o čemu, baba o uštipcima...
Dakle komitenti, zaposleni i ostali koji žele da dođu do "staklene zgrade" će do nje dolaziti samo iz pravca Tošin bunar (koja će biti funkcionalna za prolazak vozila?) ili će moći i po tom nasutom delu?
Hoće li oni moći da dođu "kroz rampu" Airport City-a koja se nalazi prekoputa ulaza u "staklenu zgradu".?
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Их бре @СербПакер где ме нађе са уштипцима, и оним месним и оним слатким (ммммм).
Сви запослени из „стаклене зграде“ и грађевине, њихови гости, пословни партнери, потенцијални купци станова, ће са аутомобилима, камионима, грађевинским машинама, моторима, бициклима, e-тротинетима
, долазити само из правца Тошиног бунара, том новом асфалтираном саобраћајницом (само први слој) и наравно насутом саобраћајницом која ће се пробити у међувремену, а туда ће се и враћати. То ће трајати све док се не изгради друга фаза улице тј. део од раскрснице па до садашњег улаза у Цептеров магацински простор. Кад се уради друга фаза, све се враћа на старо.
Не, та рампа „авионског града“ ће бити затворена док се не уради друга фаза улице.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=680694#p680694:3kmkb7z8 je napisao(la):
astrodule » 16 Нов 2019 11:10 am[/url]":3kmkb7z8]
Ovo je najneekonomičnije planiranje parking mesta ako se želi postaviti drveće.
A ako su već insistirali na ovakvom rasporedu, onda je trebalo da bašticu naprave celom dužinom parking mesta i zasade drvo i uz ulicu pa tako dobijemo dupli drvored.
@Дуле, зашто најнеекономичније, ниси објаснио !
Нисам те најбоље разумео, али шта ће дупли дрворед на паркинг местима !? Не видим сврху дуплог дрвореда на тако малом простору. Кад једног дана то дрвеће порасте крошње би се испреплетале међусобно.
Претпостављам да си мислио на овакву сличну баштицу која је целом својом дужином паркинг места. Уз улицу је светиљка, а на крају дрво. Ово је паркинг у блоку 38, и такав тип паркинга је урађен још давне 1968.године, а сликао сам данас из стана моје мајке.
Да су овде у улици Тадије Сондермајера урадили овакав тип, као што наводиш, био би мањи број паркинг места. Такав је пројекат, а инвеститор је ишао баш на то да буде што већи број паркинга. Ја сам питао извођача радова-АР Градњу, зашто рецимо нису планирана коса паркинг места, било би много лакше улажење и излажење са паркинга. У том случају би био много мањи број паркинг места. Мислим да би било око 40 паркинга, овако ће бити, ко што сам раније навео, 60 паркинга, од тога два за особе са инвалидитетом.