Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
www.facebook.com
Ovaj Makedonac juče kao da mi pročitao misli Evo ovo sam imao na umu kada sam pisao ovaj predlog:Ne isključujem mogućnost uklanjanja ovog parčeta trotoara oko taksi stanice, koje je dodato tu 2010. Da bi se dobilo na prostoru za kolovoz tu oko Etnografskog muzeja, pa da T. autobusi mogu lakše da manevrišu i posle lakše iz pozicije na stajanci mogu da uđu u Uzun Mirkovu.
Treba samo uzeti tačne mere celog tog prostora između okretnice, trotoara Kolarca, trotoara St. parka i trotoara uz Etnografski muzej. Kad bi se to znalo, mogu lako da se nađu i tehnički podaci o turističkim autobusima (radijus okretanja, dužina, međuosovinsko rastojanje...) pa da se izračuna da li i koliko autobusa tu može da se smesti i kako.
Mogli su ali onda bi to bilo logično rešenje a to je veliko no no u Beogradu 2023e godine.A to su, znači, radili. Mogli su komotno i s one druge strane da spuste ivičnjake i produže pešački.
Таман згодно да џип зајаше.Ту морају стубићи.
Pogledajte prilog 152356
Ма слажем се у потпуности, али мало иде на к...ц то што је тај приступ постао правило - не сређујемо Славију како треба јер чекамо градњу станице метроа, не сређујемо Студентски трг јер чекамо да имамо лову за неке фикс идеје и тако, нек пропадне све, нема потребе ишта да се одржава, јер постоје планови у којима је све то лепо и бајно.Тај план је да неко узме паре за радове и материјал. Суштински ће ту мало шта бити боље. Мислим да Студентски трг мора да сачека да се прво ураде битније саобраћајнице. Бехатон на њему је релативно млад.