Šta je novo?

Студентски трг - Studentski trg

Ne samo da se jedva okrene, nego su us..li ceo javni prevoz sa tim novim semaforima, jer vozila čekaju i po 2 minuta da izađu iz okretnice.
Pogledajte prilog 255679

I čekaju i kad dolaze i kad odlaze na onim drugim semaforima tu u Vasinoj.

Čekaju i po 15 minuta na kružnom toku kod Moskve u smeru ka Slaviji, tj. ne mogu da se probiju od ovih koji se uključuju iz Prizrenske. Bukvalno ludim svaki dan, pritom mi ne vredi ni da peške odem do Moskve da bih to izbegao kad opet i tu stojiš kao bu**** i gledaš praznu žutu traku i 29/31 koji ne mogu da prođu zbog 2-3 vozila koja ih blokiraju u kt.

Naravno sada ćaci neće priznati da su pogrešili i vratiti sve u prethodno stanje jer su uspeli da pokvare i potpuno funkcionalne raskrsnice.

Znam. Ja isto već duže vreme govorim da je javni prevoz dosta usporen u Beogradu, a da su ga sa svim ovim novim semaforima i kružnim tokovima dodatno usporili i tu po centru.

Najjače mi je ono kad im se radnim danima nagomilaju 31ice tu i onda da bi pokušali da održe taktove, po Šupićevom ""dinamičkom redu vožnje"" iskasape preostale 31ice da idu do Slavije. Mislim alo rođaci, zaobiđite me s tim kasapljenjima i improvizacijama. Nego lepo vratite režim u centru kakav je bio i prestanite da izmišljate toplu vodu.

Treba samo vratiti semafor i bice isto kao i ranije. Nije nikakva spec razlika izmedju k.toka i klasicne raskrsnice u tom smislu. Neke stvari ovde jesu chaci nejasne i nedefinisane ALI:

- u potpunosti podrzavam vracanje saobracaja prema kalemegdanu
- podrzavam i ove tokove jer od jednosmernih pravaca i beskonacnog kontinuiteta kretanja bez mogucnosti da se vratis unazad kad udjes u centar grada mi se sralo iskreno.

Moglo je ovo vestije da se izvede ali iskreno prija mi ovo sto je uradjeno.

Imaš dosta načina da se okreneš bez ubacivanja KTa.
Primer:
Okretnica na trgu
Skrenemo od trga Nikole Pašića ka garaži pa se okreneš

Sigurno se sećate Ćaci stubića:
1000012545.jpg

Fino su ga fiksirali:

1000012625.jpg

1000012626.jpg

Ako treba nekome, može ga poneti 🤣

Vrh