Danas sam neplanirano prolazio ulicom Ljutice Bogdana i na kraju ulice, tj na raskrsnici sa bul. Kneza A. Karađorđevića postavljeno je isto ovakvo stajašište ali imalo je pano sa zadnje strane!! Budući da sam projurio kolima, samo sam pogledom preleteo preko njega. Mislim da bi tako trebalo da izgledaju i sva ova jadna stajališta što su postavili a koja ne štite ni od čega. E sad, ne mogu 100% da tvrdim ali ako nekoga put nanese u tom pravcu, ne bi bilo loše samo da baci pogled malo bolje da proveri da li je to ovakvo stajalište ali sa zatvorenim zadnjim delom.vucko":1c9wufy6 je napisao(la):To je ovakva samo bez one klupe i precage na sredini.Uzasna mana je sto nemas zastitu od vetra,jedino pomalo od kise i sunca
Nikola '93":2qe5tvgs je napisao(la):Ovo stajaliste na putu Batajnica-Dobanovci radi opstina Surcin...
milanobelgrade":3cscarpc je napisao(la):Иначе,једна од верзија овог стајалишта је постављена и у Јужном булевару...тако да у принципу ово није само за периферију...већ је универзално ружно решење за цео град :bash:
orion":ncptt4zx je napisao(la):Nikola '93":ncptt4zx je napisao(la):Ovo stajaliste na putu Batajnica-Dobanovci radi opstina Surcin...
не види се са слике али боје су занимљиве, конструкција је зелена, идентична боји стуба, а кров је плаве боје слично као табла. Мислим да би било корисно да се на овај лим са стране поставе мачије очи пошто се станица налази у мраку а пут је узак за нормално мимоилажење па би било корисно да станица буде упадљива.
Нешто ми се чини да ће стубићи постати прошлост јер сам видео на Звездари стајалишта на која су постављене табле са информацијама иако поред постоје стубићи са новим таблама.