Ovo je povodom onog cuda kod Pet Solitera, kao sto Karlo rece tu ce biti mrtvih, a prvi sam ja mogao da budem.
Znaci ja prelazim od Pet Solitera na drugu stranu.
Nailazi minibus iz pravca Kanarevog i koci da bi ja presao, ja krecem i gledam na drugu stranu i vidim da vozac automobila isto usporava, posto mi se minibus priblizava gledam na tu stranu po navici jer su tu pre bile 2 trake i taman korak posle minibusa vidim vozilo i stajem, a na par metara od mene se ukopava crni Mercedes ML klase i vozac dizuci ruku sleze ramenima i izvinjava se.
Mozda je u pitanju njegova bahatost, ali iz autobusa uvek vidim da ljudi tu i dalje obilaze iako sad jednim delom imaju one bele crte koje znace da tuda ne sme da se prolazi. Verovatno ljudi to rade iz navike, zurbe, pri tom krse saobracajne propise, i rizikuju zivote pesaka a sve krivicom onog ko je to smislio.Licno sam bio svedok jednog manjeg udesa tu pre mesec dana.
I eto banalnost, ali ako je stajaliste pomereno 50 metara nize ka Kanarevom, zasto je betonska kanta za otpatke koja je ionako bila daleko od stanice ostala tu kod pesackog? Cist primer neazurnosti nadleznih sluzbi, verovatno im je preteska kanta.