filipjz000
Beginner
- Učlanjen(a)
- 30.07.2022.
- Pohvaljen
- 169
Ako ništa drugo, barem će neko da se još jednom da se ugradi.Sad ce verovatno da poskidaju sva stajalista sa dva stuba i stave ova sa jednim. Ova sa dva su bila sasvim dugo, cela dva meseca.
U Petra Lekovica nije ni bio drugi stub, ovo je sad za vikend postavljeno sa jednim stubomTo su počeli da skidaju drugi stub svuda?
Колико барикада на стази.
Sad tek vidim. Pa što nisu ovako od početka svuda? Pitanje je naravno retoričkoNe skidaju drugi stub. Totalno je druga konstrukcija sa ojačanjem ispod ekrana.
Могли су додати и 19 21 и 22 шта има везеPogledajte prilog 189238
U meni se bore dva vuka - EKO2 i 22A
Ispravka: 19L, 21L(A) i 22Могли су додати и 19 21 и 22 шта има везе
Ista priča je i na stanicama kod Terazija, ako se dobro sećam. Manje više na tom potezu i jedino ima ovaj tip stanica sa informacijama na ovom delu. Još se vidi da je novo, posle BeogradPlus-aIspravka: 19L, 21L(A) i 22
Ne, red vožnje više uglavnom ne stoji ni na početnim stajalištima, a posebno ako ima displej. Red vožnje koji downloaduješ u PDF formatu sa sajta direkcije pa odštampaš je way to go ako ti treba neelektronska informacija.Svugde gde sam bio postoji i elektronska i neelektronska informacija. Da li negde pored ovih elektronskih imaju i neelektronsku informaciju? Da ne govorim o kompletnom redu vožnje, koga u Beogradu često nema ni na početnim stanicama.
Sad ne znam da li svuda, ali je postojanje reda vožnje u "papirnom" formati na stanicama, posebno početnim, normalna stvar. U Beču svaka stanica ima red vožnje kada dolazi vozilo na tu stanicu, bilo za radni dan, vikend ili praznike. Sasvim normalna stvar koja bi trebalo i u Beogradu da postoji. Ne radi se o tome da može da se nađe negde i da se odštampa - niti svako ima mogućnost za to, niti može čovek da odštampa red vožnje za sve linije koje su mu potrebne.Ne, red vožnje više uglavnom ne stoji ni na početnim stajalištima, a posebno ako ima displej. Red vožnje koji downloaduješ u PDF formatu sa sajta direkcije pa odštampaš je way to go ako ti treba neelektronska informacija.
Naravno, svakako ne mislim da je normalna stvar to što nema tablice reda vožnje.Sad ne znam da li svuda, ali je postojanje reda vožnje u "papirnom" formati na stanicama, posebno početnim, normalna stvar. U Beču svaka stanica ima red vožnje kada dolazi vozilo na tu stanicu, bilo za radni dan, vikend ili praznike. Sasvim normalna stvar koja bi trebalo i u Beogradu da postoji. Ne radi se o tome da može da se nađe negde i da se odštampa - niti svako ima mogućnost za to, niti može čovek da odštampa red vožnje za sve linije koje su mu potrebne.