Ja nisam dizajner, nego doktor medicine, ali dar koji sam dobio sa rođenjem ne može da mi oduzme faks, može samo da mi da nove skillove. Uz brojne dostupne alate kreirao sam desetak rešenja i poslao DJP-u, rešenja, u kojima sam svoju ideju uz izvesna ograničenja softvera pretvorio u krajnje predloge. Svi su odbačeni, ali ovo što danas imamo nije rešenje ni koje bih ja, mrtav pijan, nacrtao kineskim flomasterima u svesci bez linija. Tu nije kraj. Bolidi nisu hteli ni deceniju kasnije, ni te jeftine plastikanere da postave po seoskim stajalištima i terminusima. Ono što su negde postavili, uzeli izmerili parče metala koji je lokalni meštanin zakucao za drvo i odštampali improvizovanu nalepnicu. Ja sam 2012. bio toliko zagrižen da se nešto toliko prosto reši, ali kada vidim da je danas 2021. i da je sve manje više isto, a da zato ogromni bilbordi "BORIĆEMO SE I POBEDIĆEMO" (s kim, koga? jel neki rat u toku a da nisam obavešten???) u svakom selu i svuda, nemam više želje. Kola na gas, i a u p.m. trubićemo, gušićemo saobraćaj, a u busu samo u slučaju nužde, šverc komerc. Nema više plaćanja za OVO!!! Vozač "LASTE", naučen na viši stepen autonomije, ako prokmentariše, leti iz kabine, a mi koji znamo da vozimo, a nemamo D kategoriju, vozićemo. Nije frka.