Naziv stajalista Julino brdo poprima ozbiljne razmere problema u Zarkovu. Naime kada je izmisljen bus plus stajaliste u sred Trgovacke za neupucene Zarkova je odjedanput dobilo naziv Julino brdo, iako je to naselje oko 500 m udaljeno od stajalista i ima mnogo blize stanice kod Djelmasa i u Vodovodskoj. Ja sam Direkciji odmah ukazao na taj propust i da su mogli stajaliste nazvati jednostavno Trgovacka, a oni su meni napisali nekakva glupa opravdanja i rekli da ce moj zahtev razmotriti narednih godina. Vec sada uveliko na drustvenim mrezama, na ulici, u medijima ljudi koji nisu iz Zarkova pocinju citav prostor do pola Trgovacke i oko skole Djordje Krstic nazivati Julino brdo. Mozda to zvuci nekome nebitno, ali ljudima u Zarkovu je jako iritantno i veoma je zbunjujuce kada se sa nekim nalazite a on kaze da je na Julinom brdu, a u stvari je u Zarkovu, ili kada okace na drustvenim mrezama neki problem, dogadjaj i napisu na Julinom brdu, a u stvari u Zarkovu. Eto kako jedan nepromisljeni potez nekog provincijalca, koji ne poznaje grad, zaposlenog verovatno preko stranke u Direkciju za javni prevoz moze izazvati svakodnevne probleme ljudima u nekom naselju