I faktički kocke ostaju na Trgu, a uklonjene su samo ispred Narodnog pozorišta.Već 70, a možda i više godina na putnim/pružnim prelazima u okolini mog sela postoji kaldrma i za sve ove decenije od toliko prelaska traktora, automobila, kamiona itd... još stoji, uz par oštećenja s obzirom da to niko već generacijski ne pipa.
Kada može tu moglo je i na Trgu, al ne daj bože da se uradi podloga kako treba.
Da još jednom ponovim, možda ovog puta neko i pročita i razume šta je pisac hteo da kaže. Da su u startu planirali da Trg republike ostane za jkolski saobraćaj, a ne pešačka zona, stavili bi druge kocke i drukčije bi izveli ceo postupak pripreme podloge i postavljanja.
Meni samo nije jasno, koji je razlog zbog čega su kocke najviše propadale ispred pozorišta, i na ostalim delovima je bilo sporadičnih propadanja, ali nigde u tolikoj meri kao na ovom delu koji sad asfaltiraju.
не сумњам да нас и то чекаZasto nisu sredili podlogu?!
Ovo je kao kad bi ploce u Knez Mihailovoj krenuli da menjaju asfaltom.
Završeni su radovi, završni sloj asfalta je postavljen i iscrtane su linije i pešački. Naravno, onaj savršeni spoj, što smo komentarisali pre nekoliko postova je ostao onako "savršen".
Slivnici su postojali po obodu ulice, i to u vidu onih proreza, baš zbog toga je ostao onaj nesavršeni spoj prilikom asfaltiranja Vasine sa Trgom. Nisu mogli da skinu taj jedan red kocki, koje oivičavaju slivnik, pa smo dobili za kocku užu ulicu.ja bi samo da pitam, gde su slivnici? sad kad menjaju za asfalt, pade mi to na pemt, a nisam ih primetio
Sinoć sam prošao tuda i na delu koji nisu dirali ima tu i tamo upalih kocki i to najviše na delu gde se skreće iz Francuske levo na Trg.Ja pozdravljam zamenu kocki asfaltom. Nadam se da ce i preostali deo biti sto pre zamenjen.
Ja pozdravljam da se uradi sve po prvobitnom projektu sa sve betonskom podlogom ispod kocki i da se kazne odgovorni za ovo budzenje.Ja pozdravljam zamenu kocki asfaltom. Nadam se da ce i preostali deo biti sto pre zamenjen.