Pogledajte prilog 3
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1
stf":3h4lt61t je napisao(la):
А и Бендера бих приупитао, као становника центра града који подржава ову твоју идеју а који се толико бори против пешачких зона јер "погоршавају услове живота у центру града" .... да ли би он волео да живи у оваквој Дечанској? Или твојој верзији Дечанске?
Pa ja već živim u prometnoj drndavoj ulici sa divljim hostelom u zgradi i još divljim klubom pored nje. Da li ti stvarno misliš da bi meni jedna Dečanska bila išta gora nego ovo što trpim sad? :lol:
Pritom ja nisam rekao da podržavam Zumin predlog, već da nije toliko nerazuman kao što vi neki predstavljate. Al dobro, ni prvi ni poslednji put da ti izmišljaš i izvrćeš tuđe reči u nedostatku pravih argumenata. :kafa:
На станици код Храма у смеру ка Коњарнику излазе сви људи из центра који гравитирају ка Клиничком центру и целокупно грађанство Вождовца које се враћа из центра града како би преседали на трамваје и 33, 47, 48. А ко улази? Само људи са Коњарника који били у посети Клиничком центру. И то је тако било и пре реконструкције Славије те померање прелаза нема утицај на ово стајалиште.
Tako je, objasni čoveku. Šta on zna, pa nije kao da je gledao to svojim očima pa da može da priča takve stvari... Deder, objasni ti njemu kako nema pojma. Štaviše, zašto stati tu, što ga usput ne nazoveš i lažovom, kao što si mene na prethodnoj strani?
Али сведоци смо последњих година да број аутомобила драстично почиње да се повећава а број становника је сличан.
Jeste, jeste... Sve one zgrade i naselja što se izgradiše u zadnjih 20 godina, to sve zvrji prazno... :kafa:
Vojvode Stepe ulica, Vojvode Stepe naselje, Veljko Vlahović, Beograd na vodi, Voždove kapije, Skyline... to su sve samo prazne ljušture.
Број аутомобила ће само расти и расти а ми не можемо улице бесомучно ширити јер је свет доказао да је то бесмислено и констрапродуктивно.
A šta kaže svet za metro? I za kvalitet javnog prevoza? I za urbanizam odnosno model grada koji u koncentričnim krugovima raste u širinu i gde se stambene zone prostiru poput tepiha dalje i dalje od centra? A ne kao ovde, da se gleda da se sve nabije jedno drugom na glavu a prostor za prolaz isti kao za vreme vladavine Kneza Miloša.
Уосталом, Дечанска је и сада једна од најнехуманијих улица у центру града.
A inače je puna sadržaja i bitna za pešake mani ga mito... :lol: Svaki turista kad dođe u Beograd, prvo što pita da vidi jeste Dečanska ulica. :mrgreen:
Inače, za nekoga ko sve zna najbolje, ko se ne druži sa ''dunđerima'' i ko se zavetovao da više ne razgovara sa mnom... nešto se mnogo kačiš za mene. :mrgreen: