Одабрана је пре свега јер не спада у тзв. зону 1, односно да би СНСтреЛаст(р)а млатила километражу ноћу и зато што није у вукојебни у односу на Блок 42.Nema to nikakve veze sa zoniranjem, Trg Slavija svakako nikad nije bila ni zamišljena da bude terminus bilo kojoj noćnoj liniji, a pojedinci ovde su lupali kako će BAS biti terminus noćnih prigradskih linija, što sam odmah rekao da nema teoretske šanse, i bio u pravu (neće sigurno niko da se mrcvari dvaput prelazi Savu i preseda i kombinuje se sa ionako retkim polascima, jer je izašao u grad, ili da ganja Mostar i Sajam i lomi noge). Po meni, Slavija je nebuloza, i nju su odabrali da bi se autobusi za Mladenovac i Sopot najbrže spustili na autoput. Takođe i autobusi za Lazarevac i Mladenovac mogu brzo autoputem u smeru ka Mostaru, pa na Sajam. Svi imaju brz izlazak iz grada. Ipak mislim da je noću neiskorišćena okretnica Zeleni venac, koja posle 00:00 nema ni jedan polazak, a bliže je užem centru, i pogodnija za terminiranje više linija, a takođe se brzo izlazi i na autoput i na Sajam, dok Trg ne bi bio najsjajnije rešenje, ni studentski ni Trg Republike.
Ima veze sa zoniranjem jer privatni prevoznici ne mogu da voze oko Trga republike, Studentskog trga i 25. maja ako ne kupe električna vozila. Znači Strela bi morala da šalje isključivo Yutonga na noćne linije sa Trga republike i Studentskog trgaNema to nikakve veze sa zoniranjem, Trg Slavija svakako nikad nije bila ni zamišlhena da bude terminus bilo kojoj noćnoj liniji, a pojedinci ovde su lupali kako će BAS biti terminus noćnih prigradskih linija, što sam odmah rekao da nema teoretske šanse, i bio u pravu (neće sigurno niko da se mrcvari dvaput prelazi Savu i preseda i kombinuje se sa ionako retkim polascima, jer je izašao u grad, ili da ganja Mostar i Sajam i lomi noge). Po meni, Slavija je nebuloza, i nju su odabrali da bi se autobusi za Mladenovac i Sopot najbrže spustili na autoput. Takođe i autobusi za Lazarevac i Mladenovac mogu brzo autoputem u smeru ka Mostaru, pa na Sajam. Svi imaju brz izlazak iz grada. Ipak mislim da je noću neiskorišćena okretnica Zeleni venac, koja posle 00:00 nema ni jedan polazak, a bliže je užem centru, i pogodnija za terminiranje više linija, a takođe se brzo izlazi i na autoput i na Sajam, dok Trg ne bi bio najsjajnije rešenje, ni studentski ni Trg Republike