Felipe
Intermediate
Meni ova adaptacija (ili kako da ga nazovemNurko7000":30xqm4ox je napisao(la):
Kao da vlada epidemija tih plavih cetvrtastih staklitja u BGD-u, u poslednje vreme... So the 90'...
Meni ova adaptacija (ili kako da ga nazovemNurko7000":30xqm4ox je napisao(la):
Pa menjali bi oni stanove, ali ipak, Kotež nije Lionstf":1lpcjura je napisao(la):^^ ko koga ebe u zdrav mozak ovde u Beogradu? Kada imaju terasu, zastakle je i prikljuce prostoriji. Kada nemaju terasu, dograde je. Poenta?
Upravo tako, i mislim da je najbolje rešenje da gradimo funkcionalne jedinice u kojima ljudi žele da žive, da pravimo stanove koji su po dizajnu zamišljeni da mogu da se menjaju, da dizajniramo grade koje otvaraju mogućnosti kreativne izmene... Vremenom i redistribucijom stanarskog fonda će se rešiti problem sada zastakljenih i nadograđenih zgrada, i puj gotovoali i da su brojne nefunkcionalnosti sprskog arhitektonskog i urbanistickog nasledja izasle na videlo, te su ljudi uzeli u svoje ruke da ih nevesto resavaju.
Nije bilo ni ovde toga, dok matori nije zapalio sa ovog sveta. Tada se znalo ko kosi, a ko vodu nosi.Marcus Lupus":kqb4jc6r je napisao(la):Pa svejedno, gde to sme da se radi? Treba ta firma lepo da se kazni, pa više neće.
Ah, da, splavove/diskoteke itd. drže oni koji se kazniti ne smeju.
Pa dobro, može Beograd da izgleda i kao centralno mesto turske unutrašnje provincije, šta ima veze, i tamo, je l da, žive ljudi, dve ruke-sve noge, duša itd. :rant:
U Ljubljani i nekim nemačkim gradovima gde sam bio nikada nisam video NIJEDAN papirić zalepljen.![]()