Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

ja mislim da će i te sa crvenom fasadom na vidikovcu srediti do kraja, ne verujem da će ostaviti tako. jer mislim da je to deo te velike rekonstrukcije koja se dešava na većini solitera u okolini.

tj. barem se nadam.
 
Ja vam kazem da je doticna firma radila kako je zelela a vi mi ne verujete.
Nisu uopste vodili racuna o materijalima, otvorima pa cak ni o krivini krova. Ja sam video par njihovih projekata koji imaju demit fasadu.
Nemaju blama. I da, upropastili su naselje.
 
Ja jednostavno ne mogu da verujem kako to moze i kako sme da se pravi ovakva nadogradnja. Znaci stavljati prvo ovakvu fasadu na gornji deo zgrade je idiotizam, a jos i onako zaobljeni krovovi koji odudaraju od celog naselja...Gde li je tu inspekcija?! Ustvari zna se da se je cela opstina korumpirana, i da su se delili stanovi za dozvole, eno pun knezevac kojekakvih "zgrada", ono su favele a ne zgrade, kad mozes da predjes u komsijin stan preko terase.
 
Da su meni nadogradjivali tako zgradu gadjao bi ih vazdusnom puskom i samo jedan da pogine sa krova da vidim kako bi uradili to.
 
Neki moj ujak je kupio jedan od tih stanova,bio sam tamo, nadogradnja je dno, zapravo taj "sprat " je cak siri od osnovnih gabarita zgrade!!! Stan je uzas i raspada se. Da napomenem, da krov kada su postavljali, nisu ga pricvrstili, pa je prilikom jaceg udara vetra, ceo krov odleteo i unistio vise parkiranih kola......bilo je nocu, pa niko nije poginuo!
 
Ako je neka uteha,ovo remek delo nadogradnje stoji u sred Hamburga!



 
Hvala danko... da se vidi da rđavoj nadogradnji ne robuju samo naši id***. Kakvih sam se gluposti nagledao u Budimpešti i Frankfurtu.. lelee
 
pa ne znam, ja se i ne osećam nešto bolje sad kad sam ovo video :/
 
Ovo je prava nadogradnja, a ne karabudzevina, i koliko god da se ne slazu arhitektonski stilovi, ne bode oci....u Beogradu su nadgradnje uglavnom .....karabudzevine...
 
dvospratna nadogradnja u bulevaru 100 metara "uzvodno" od opstine zvezdara najzad dobija toplotnu izolaciju.haha
 
Blok 62

Slika0206.jpg
 
Sta bi sa nadogradnjon u Bulevaru kod Djerma, mislim da je Swarovski pisao o tome?
Dali je neko odgovorio iz Gradj. inspekcije ili i dalje ulepsava pogled ... ta nadogradnja! :bash:
 
Ja sam Sawovsky, a ne kuca nakita ;)

I ne, niko mi nije odgovorio :grand: :bash:
 
Pa sta ima da se pise,ljudi montiraju sada toplotnu izolaciju i fasadu bar nece one crvene cigletine biti.a svaka mu cast,2 nivoa je nadogradio,napravio kucu na zgradi usred bulevara.
 
Ovo je takodje za ovu temu:

Nemam foto aparat,uslikao bih.Kraj od Batutove ulice na Zvezdari do Gradske bolnice je izlepljen papirima na kojima pise da zele da sagrade umesto terena za fudbal privatnu Balon salu na prostoru dvorista Veljka Dugosevic.

Kazu da nece to dozvoliti,a ja se slazem jer je svugde pisalo da ce praviti salu za decu a ne za privatnika(hoce sigurno da izrade ljude kao sa terenom u sestoj gimnaziji gde je napravljen privatni Balon).

Takodje pise da ce biti na skolskom terenu Veljka Dugosevic svaki radni dan od 17 do 18h peticiji i dogovor sa ljudima oko protesta.

Stvarno nisu normalni ovi koji odlucuju o tim stvarima!
 
Evo i facebook grupe u vezi gornje stvari

PETICIJA ZA BUDUCE GENERACIJE
Ne dirajte ništa-pokvarićete sve

Da u OŠ Veljko Dugošević u Beogradu i dalje ostane otvoreno školsko igralište kao što je sada i da deca mogu slobodno i besplatno da dolaze i da se igraju i bave sportom na vazduhu i da se prekine bilo kakva aktivnost izgradnje bilo čega na školskom igralištu gde se nalaze tri sportska terena

Ne damo skolsko
http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=109840505710609
 
Свиђа ми се њен склад. Изузетна је...
 
Izgleda kao da je kalemljena zgrada,ko kada spajas razlicite vrste drveca.
 
Ne bi bilo toliko strasno da nije veca za jedan sprat. To me najvise nervira. mada kada bi neko nadogradio onaj jedan sprat na drugoj zgradi, ne bi bilo lose. A dogradice sigurno sada ima i povoda za to.
 
Ako malo bolje pogledas videces da je susedna zgrada vec nadogradjena, za neki polu sprat, tj ne celom povrsinom, standardica za bgz, Bulevar je recimo pun takvih cuda
 
Vrh