ispašće novi "glamur"Urbanista":2xwa6hc1 je napisao(la):Žalosno! Kad god prođem pored – ne mogu da verujem da se ovako nešto gradi!
Za ovu vilu su obećavali stari sjaj, a šta će da ispadne...
ispašće novi "glamur"Urbanista":2xwa6hc1 je napisao(la):Žalosno! Kad god prođem pored – ne mogu da verujem da se ovako nešto gradi!
Za ovu vilu su obećavali stari sjaj, a šta će da ispadne...
Pogledaj ovde:roger":2hflzsem je napisao(la):Da li neko zna šta je sa mozaikom u Knezu koji je lestos slupan ? Kad sam ga poslednji put video izgledao je kao da je dodatno devastiran.
Juce sam prosao pored i frapirao se cinjenicom da je mozaik potpuno ugradjen, vire mu samo repovi tu i tamo iza nadstresnice i pitam se na koji nacin ce vlasnik "odrzati" rec da ce sve popraviti i da ce svi biti zadovoljni... Kapirao sam da ce da ga skine i premesti negde u hol ili tako nesto, ali je on sada toliko zagradjen da nema sanse da se sada ista skine, a tek nema sanse da nesto znaci svojim ostankom tu gde jeste. Sada mi je vec enigma sta ce se desiti, ja se jos ponadao da ce cela ona letosnja halabuka imati svrhe. Ha, ha - to ja onako sebi...Sawovsky":2ene8s3w je napisao(la):Rekao bih da je bukvalno pregradjen, koliko sam par puta na brzinu video
Најстрашније је што је та надоградња добила дозволу. Зато и не може да се руши. Син неког СПО-овог функционера, који је на Старом Граду био начелник урбанизма или тако нешто (то му био први посао), издао је дозволу крајем 90-их, а одијум у јавности је био толики да је и пословично непромочиви СПО попустио и сменио га. Међутим надоградња је опстала, баш као и она код Бранковог моста (која је само заклоњена бетонским платном).2012":azebp4l4 je napisao(la):Grozno i u Tursko vreme se znao red,šta može a šta ne a još veći biser je ona kuća na vrhu zgrade na Trgu.R. verovatno se izučava u svetu kao primer Arhitektonsko-Urbanističkog primitivizma :notok:
A na Karaburmi? :lool::lool::lool:vucko":3bpla06p je napisao(la):To sa stubicima odradise i kod mene,je*** ti budale
Nekada davno ucestvovao sam na tim nadogradnjama. Uvek smo vodili racuna da red novih prozora bude u nizu postojecih, upotrebljavali iste materijale i sve u svemu radili koliko toliko diskretnu arhitekturu. Moja firma je imala monopol na idejne projekte jer je njihov bivsi gazda radio celo naselje Vidikovac. Medjutim odredjena firma iz Pozeske je falsifikovala potpise mog sefa i radila neke idejne projekte sama bez osecaja za meru, uklapanje itd...Dusan G":1qxhdw7u je napisao(la):Nemam slike kod sebe, ali da vi vidite nadogradnju na soliterima na Vidikovcu.Pa to je strasno.Soliteri su crveno sivi, a nadogradnja bela. Uzas.