Nisu postavili prava pitanja, odnosno zele da legalizuju kradju i da za to niko ne odgovara.Гага":2zxrd2l5 je napisao(la):Ко им ово дозволи ?
http://www.24sata.rs/vesti/ekonomija/ve ... 6710.phtml
Kako da legalizujem stan ako mi je zgrada nelegalna? (i ostale dileme u vezi sa legalizacijom)
direktor":1zqwb16w je napisao(la):Topcider pozornica perionica napreduje muljatori uskoro otvaraju
Micigen":zqyzwwit je napisao(la):@Firebird-011
Nije ista, mada tu je na 200m hahaha
Uradjeno je 5,6 tih zgrada, naravno svaka na svoj nacin i u svojoj boji.
Ima dosta tih zgrada sa zutom ciglom sto imaju ravan krov sa pocetka osamdesetih, nego sreca pa je gro njih visoko po osam spratova. Samim tim ima dosta stanova pa je teze skupiti potpise, a i za tu spratnost im je potreban kran.
Sreca inace bi bilo jos veceg sarenisa.
А можда су муљатори шиптари ?ftj":1n3wffur je napisao(la):direktor":1n3wffur je napisao(la):Topcider pozornica perionica napreduje muljatori uskoro otvaraju
Da li je moguće da će ovo proći po sred najvećeg gradskog projekta? Podseća me na Albaniju, samo još da napišu auto larje.
gradjanin":31vvdjl6 je napisao(la):Imam pitanje - primetio sam da se nadzidjuje zgrada u Gracanickoj 14 u samom centru grada. Mislim da je u pitanju neka drzavna institucija, ali nema nikakve table ni obavestenja. Zvao sam Inspekciju opstine Stari grad, gde su mi vrlo neljubazno rekli da to nije pod njihovom jurisdikcijom i da zovem Inspekciju republickog ministarstva. Na moju opsasku da ta strane Gracanicke nije u okviru ambijentalne celine Knez Mihajlove ulice (zbog cega bi bila na nivou ministarstva a ne opstine Stari grad), on je rekao "da mi lepo kaze da to nije pod njihovim nadzorom, da su bili tamo jer je prijava vec postojala ali da su se vratili jer im je receno da o tome vodi racuna Republicko ministarstvo" i spustio slusalicu. Na sajtu Ministarstva ne mogu da pronadjem telefon - da li neko moze da me uputi na broj telefona ili proceduru - ocigledno je da je neka muljavina u pitanju.
MINISTARSTVO ŽIVOTNE SREDINE I PROSTORNOG PLANIRANjA
gradjanin":7hxh7afb je napisao(la):@boby 07
Hvala, pokusacu da dobijem informaciju na oznacene telefone.
Upravo pokusao - nisu vise ti brojevi Javio se ljubazan covek koji kaze da su se oni preselili ali da ne zna gde... Ako neko zna broj, voleo bih da prosledi.