Ovo je ovako preko 15 godina.Poplocao zelenu površinu podigao bastu
Pogledajte prilog 164297
Ceka se ult 14 oktobar pun gas
Pogledajte prilog 164410
Мислиш, као ово лево, а не као ово десно?Nikada mi neće biti jasno kako u Parizu, prestonici kafića, iznesu samo par stolova i stolica direktno na trotoar ispred lokala i to je to, a kod nas mora da se budži i platforma, pa ogromne saksije, pa raznorazne barijere od dasaka, pleksiglasa i sl, pa onda da bude skroz natkriveno, pa ventilatori i ono sr*nje što raspršuje vodu, pa nekakve lampe, i obavezno neka glasna tuc, tuc muzika.... Na kraju si kao u bašti, a opet praktično sediš unutra!?
Ovo je divlje do besvesti. Je l čuo lik za kaskade? Da ima u 2-3 nivoa terasu, jednu za drugog spuštenu za po stepenik, a ne da je na jednom kraju metar u vis pod terase, a na drugom nula. Još nek drži ambalažu ispod one donje strane za pun doživljaj. Glavonja koji bude sedeo tamo kod semafora videće matriks, a vozači neće zeleno svetlo nego njega. Samu konstrukciju neću ni da komentarišem.
plato restoran si opisao... godinama sam išao u čitaonicu u centru i svedočio razvoju tog restorana, od knjižare, zatvaranja, prenamene, renoviranje, uzurpiranje...a, ovo sada čekam da naprave zidove, prave, niko neće primetiti ni reagovati...možda i jesu, nisam skoro prolaziiNikada mi neće biti jasno kako u Parizu, prestonici kafića, iznesu samo par stolova i stolica direktno na trotoar ispred lokala i to je to, a kod nas mora da se budži i platforma, pa ogromne saksije, pa raznorazne barijere od dasaka, pleksiglasa i sl, pa onda da bude skroz natkriveno, pa ventilatori i ono sr*nje što raspršuje vodu, pa nekakve lampe, i obavezno neka glasna tuc, tuc muzika.... Na kraju si kao u bašti, a opet praktično sediš unutra!?
Не набијај рогове. Дан кугле за рушење неће никог штедети...Au jbt...
Nema šta, ovaj grad je nepovratno uništen.
Не набијај рогове. Дан кугле за рушење неће никог штедети...
Ovo cak deluje i sjmpaticno samo nw znam koliko je bezbednoStanovi na garazama miljakovac
Pogledajte prilog 164905