Pa normalno, kada se to isto radi vec 7-8 godina svuda po Zvezdari i delovima Vracara, na 200 m od SC Vracar je totalni haos, sve nelegalna gradnja, neka resenja koja ne postuju zakon... Mogu misliti kako je na 10km+ od centra. Slao sam ovde fotografije iz majcinog stan, i tamo se zida nelegalno, a ona zgrada do Srpske akademije nauka i umetnosti.zexland":k7d5ib0g je napisao(la):Ovo je najnovija pa nisam slikao ostale...inace ovde vlada potpuni haos u ruzenju naselja...prisutna je ogromna kolicina neukusa i stihijske nadogradnje...prosto da covek ne poveruje sta se radi na 13km od Terazija...uzas zivi!
Kacio sam ovde fotografije nadogradnje u Vuka Karadzica, zgrada do SANU, ako pronadjem gde je postavicu opet. Nisam to prijavio nikome, ne znam da li je neko prijavio, mislim da jeste, ali nisam siguran. Sve u svemu, zavrsena je nadogradnja, zatvorio je neke prozore koje je otvorio ka dvoristu druge zgrade, i na tome je ostalo.direktor":i4otd17m je napisao(la):Sta to kod sanu se gradi nadogradjuje imas sliku ili na bingu lokaciej
loyola":2mohx9cv je napisao(la):Данас сам прошао поред ове "баште" која је на сред тротоара, то је онај пролаз из Сремске ка Зеленом Венцу. Коме ово да пријавим пошто сам 100% да немамо такве дебиле који би издали дозволу за ово.