Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

Zaboravih jonski dorski i ostali stubovi
dsc04298.jpg

Zvijedara suboticka ulica valjda

Мислим да је ову кутију на вр' зграде неко већ поставио, пар (десетина) страница раније. Ово је стварно ужас!

Ove gluposti ce jednog dana skupo kostati i grad i gradjane....jer doci ce vreme savesnih vlastodrzaca koji ce zbog sadasnjih primitivaca moradi da vrse eksproprijaciju i raseljavanje ovih uzasa.....

Ima i antenu, to je komandni centar HAARP-a!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ali ko, kako, može da napravi ovo čudo u Zemunu. Pa kako je dobio dozvolu za nadgradnju, kako je nagovorio ljude u zgradi da se slože, a pored toga ko pri zdravoj pameti je mogao da dopusti ovo?
Razumem kada na brzinu zacementiraju terasu, zazidaju prozore (čudo, ali video sam i ovo) ali ovo je zahtevalo tone materijala da iznesu gore...

Kazu da je nelozeno rusenje ali niko nema onu stvar i da to sprovede to je baja uradio veselih 90tih

Ovo u Zemunu je toliko suludo da mi dodje da protrljam oci ocekujuci da kad ih ponovo otvorim ovo nece biti tu. Stvarno za nevericu. No ono sto me fascinira je da je to cudo zapravo nemoguce srusiti za neke normalne pare a da privremeno ne iselis pola zgrade. Jedino da naprave skele pa da majstor sa dletom odbija komad po komad. Ali to ce onda kostati kao Sv. Petra...

Ovo ne može biti legalno. A kao takvo, treba da se ruši na teret onoga ko je to napravio. Plus naplatiti krečenje bar dela zgrade.

Divljina u toku kad sam slikao poceo je da se dere sa zgrade sto slikam ulica kraljevica marka da nije kalkana sa procelja se nebi ni vidjelo ,nema table nema ograde gradilista zovem inspekciju
dsc04391.jpg

Slike iz tek useljene zgrade u Stepi sa komentarom fotografa:

Drage komšije,
tek što smo se uselili a već naziremo moguće probleme u ulazu, ali ne od GDSa već od nas samih.
Svratih do podruma kad se iznenadih, odjednom podrum dobio još jedna blindirana vrata a mogu se zakleti da juče nisu bila tu! Inventivni komšija je zagradio svoj podrum blinidiranim vratima za stan (sa sve špijunkom).
Nije moje da njuškam, ali me ipak brine šta li namerava sa tim prostorom? Hoće li da ga izdaje kao stan, da pravi laboratoriju za izradu narkotika, kupleraj, hobi sobu, kockarnicu, vešernicu...? No ni sve to me ne bi toliko brinulo (osim defilea nepoznatih ljudi i odlaganja opasnih materija) da taj prostor nije i svima nama prirodna ventilacija i da unutra ne ulaze zajedničke instalacije (voda, struja, grejanje).

Šta reći na to!?! Možda se čoveku učinilo u tom trenutku kao odlična ideja jer nije razmišljao o daljim posledicama a možda je požurio dok još nikoga nema da pozavršava stvari. Ko će ga znati. Budući da numeracija podruma nije kao numeracija stanova (kao i ostala logika u naselju), nemamo pojma koji je komšija zaslužan.
Da li će komšija ukačiti dole radijator, slavinu, nakačiti veš mašinu... ko će ga znati. Šta god da uradi to će ići na zajedničku struju, grejanje i vodu. Možda sam požurio sa ovim, možda je neki pošteni komšija koji će da stavi sebi brojilo za struju...

pod1.jpg

pod2.jpg

I to mi nije palo na pamet mozda je ulaz u skloniste plus zazidan balkon

Definitivno ventilacija sklonista eno sa leve strane cevi za vazduh.A izgleda je i izlaz za slucaj opasnosti.

Dimitrijala
dsc04497.jpg

Pozeska svako svoju terasu svojom bojom
dsc04505.jpg

Duleja":i9bybfx4 je napisao(la):
Može sve to solidnije i lepše, samo ako se želi... :)

http://www.dezeen.com/tag/piles-of-buildings/

Da, ovo moze da bude strava koliko je dobro ali i koliko je strava. Na ovom linku su mi neki ovo prvo a neki ovo drugo (ovo prvo u Francuskoj), tako, da eto, bar ovo kod nas nije jedina strava od toga koliko je strava, ocigledno toga (odnosno strave) ima i po bogatijim zemljama :D

Како је човек решио смештај пса у стану...

9se69i.jpg

Vrh