Šta je novo?

Ко им ово дозволи? (nelegalna, divlja gradnja)

Nicija nije do zore gorjela ,nego moze li na bingu ili ge hobotnice da stavis posto ja neznam tacno o kojoj ulici se radi :)
 
Ne znam gde je ovo slikano ali je vrh. :bash:

lollll.jpg
 
BOKI SMOKI":1d7qvlnj je napisao(la):
Ne znam gde je ovo slikano ali je vrh. :bash:

Na nekoliko mesta na netu se pojavljivala ta slika. Mislim da je slikano u Rusiji, ali ima toga na višena Novom Beogradu. :notok:
 
Izuzetna dostignuca perma-tranzicije u duhu Arkanovog "cardaka ni na nebu ni na zemlji", maestralno!
 
Koja su vasa razmisljanja kako nelegalnu gradnju na zgradama resiti? Ja sam uvek sukobljen izmedju totalnog rusenja i vracanja u prvobitno stanje i realizma i saznanja kakve bi to potrese donelo...
 
Feanor":h0jpybw1 je napisao(la):
Koja su vasa razmisljanja kako nelegalnu gradnju na zgradama resiti? Ja sam uvek sukobljen izmedju totalnog rusenja i vracanja u prvobitno stanje i realizma i saznanja kakve bi to potrese donelo...

Често размишљам о томе, али реализам обично односи превагу...
 
Velja ima odgovor. Ko je napravio sad ga pusti za sto evrića jer rušenje je mnogo skuplje.
 
Evo hitova novih car je zagradio i ulicu sa kapom ima i gangula pazite se kad prolazite saje bilo matori sa blenes
dsc03756.jpg

dsc03760.jpg

dsc03763.jpg

dsc03755.jpg

To je preko puta 2 cardaka inace sve za dinamit kazu da je cak zagrdio dio ulice zidom kako bi je pretvorio u dvoriste to mu je bilo malo pa je stavio i kapiju na drugo parce
 
ima se, može se......a i treba. Ko je imao petlju i podršku nadležnih svaka čast. I verujem da je sve pokriveno papirološki.
 
nije mi jasno kako ljudi mogu da nemaju baš ni malo ukusa
 
jel to vrtic skaska u mice popovica na dorcolu?
 
Dorcol,podseca me taj objekat na princ of persija igricu,i to na onu iz 1988 sa debelim sultanom na zadnjem nivou,ne na ovu novu :)

Moja drugarica je trebala tamo da radi kao cistacica pre nekoliko godina,bila je na intervjuu ali je nisu primili iz ko zna kojih razloga.Rece mi da vise kica nije videla u zivotu kao u enterijeru tog "cuda arhitekture".
 
Доњи Дорћол, улица Миће Поповића, паралелна са Ванизелосовом.

Човек јесте преградио улицу, али слепу која се завршава управо његовим двориштем. Иза су складишта. Е, сад, што се, као и у слушају Ерпорт ситија, није мислило на будућност.....

Иначе, најироничније у целој причи је што на Гугл мапс овај чардак обележен као седиште "Иницијативе за демократску транзицију" :lol:

4k9o5i.jpg
 
Imao si srece sa slikanjem, ja kad sam prolazio tuda sa fotoaparatom u ruci, jedan trokrilni orman mi je dobacio da je tu zabranjeno fotografisanje, pogledam ja malo bolje vidi orman ima tokivoki a iza njega remek delo.
 
To mu dođe gajba Nikole Sandulovića. Valjda je bio obezbeđenje za Đinđića, ali je često povezivan sa kriminalom.
 
Vrh