Да ли се неко сећа на којој теми је расправљано о овој обновљеној згради? Било би сјајно да Ненад и тамо постави слику.Nenad":19fqwviq je napisao(la):
BlicPlafon u zgradi u Omladinskih brigada 7 ipak se nije obrušio slučajno
Loša zgrada za mlade naučnike
Autor: S. Palić | 23.05.2007 - 10:48
Plafon koji je „iz čista mira“ pao petomesečnom Borisu Žikiću na glavu u trenutku dok je ležao pored oca na kauču, nije prvi problem koji su imali stanari zgrade u Ulici omladinskih brigada 7, u Novom Beogradu. Od 2004. i 2005. godine, kad su se uselili, gotovo svaka od 135 porodica imala je neku pritužbu. Parket se razmicao, prozori nisu mogli da se zatvore, krov je prokišnjavao...
- Na desetine dopisa slao sam građevinskoj firmi „Napred“ tražeći da se otklone nedostaci u gradnji na koje su se stanari žalili. Odgovore nismo dobili jer novu upravljačku strukturu ne interesuju problemi koje je napravilo staro rukovodstvo - rekao je za „Blic“ Branko Medojević, prorektor Beogradskog univerziteta i predsednik Upravnog odbora Univerzitetske fondacije za rešavanje stambenih problema mladih naučnika i umetnika...
Eh pa lepo bi bilo samo skupo je to sa kamerama. Mislim da grad nema finansijskih mogucnosti za tako nesto a i ja kao Beogradjanin ne odobravam i jako se protivim mogucnosti da jednog saobracajca mrzi da stoji tamo. Ako je to slucaj onda nek promeni posao. I ja mogu da kazem da me mrzi da idem na posao i da nadju nekog robota da odradi umesto mene pa da mogu da sedim kod kuce.Nenad":1ea8053a je napisao(la):A jel ne bi mogao da se uvede video nadzor na ovim kriticnim tackama, i onda cim se parkira neko, eto odmah patrole (ako vec saobracajce mrzi da sede tamo po dan)?
A sa druge strane, tom istom sto se parkirao, odmah na kucnu adresu kazna (posto mu je kamera snimila tablice) u iznosu od jedne mesecne plate, pa da se nauci da ostatak grada zbog njega jednog ne mora da ispasta!