Samo bi se bu**** overavala zbog ovoga. Protiv ove sive nemam ništa, iako se slažem sa konstatacijom za boju i klimu, u šta sam imao prilike da se lično uverim. Do pre 5 - 10 godina, dovoljno je bilo da posadim seme u saksiju tokom jeseni, i na proleće mi nikne, dok danas maltene ništa neće da nikne, tako da sam došao u situaciju da moram da radim stratifikaciju u frižideru, kao da živim u ekvatorijalnom pojasu.
Što se tiče ove braon nijanse, izgleda kao korten. Ja da sam na mestu nekog od kupaca, ne bih plaćao ni centa više, zato što ovo nije ono što je predstavljeno.
Sa druge strane, šta se moglo očekivati kada je ovo Vračar, i gde jedino može da pomogne neka prirodna katastrofa koja ga resetovala na nulu, pa da se sve krene iz početka, al' kako treba. Trenutno stanje je takvo, da sve i da su do jedne zgrade, u 100% beloj, bez staklenih zidova terasa i sl. , teško da bi nešto pomoglo, zato što su ulice takve da, ne da nema mesta za parkiranje, nego maltene nemaš mesta ni običan žbun da udeneš. Par parkova i po koja ulica sa drvoredom, više liče na statističku grešku, negop na nešto normalno. A čak i to drveće koje je poput fatamorgane, kada ga ugledaš, više liči na "žali bože prostora koji zauzima", nego na neko normalno drvo. Čak i ovaj trend sa sadnjom najjeftinijeg materijala, poput kiselog drveta / ruja i sl. , ne doprinosi nekoj svetloj budućnosti.