Evo da napisem sta se desavalo sa letnjom bastom picerije Orao. Prvo sam zvao komunalnu isnspkciju opstine Zvezdare da im ukazem na problem, na sta su me oni uputili na gradsku komunalnu inspekciju, rekavsi da su oni nadlezni za to. U gradskoj su mi saopstili da je opstinska inspekcija Zavezdre nadlezna za taj slucaj, opet sam zvao opstinsku inspekciju i saopstio im da su mi iz gradske rekli da su oni nadlezni, na sta su mi u opstinskoj insppekciji rekli kako ih nije sramota da tako pricaju. Otisao sam i podneo prijavu komunalnoj inspekciji Zvezdare, za to sam morao da platim 170din+20 din provizije banci. nakon 18 dana sam zvao opstinu i pitao ih sta se desava sa mojom prijavom, dobio sam odgovor da je iz gradjevinske prebacena u komunalnu isnpekcju, Sada sam opet zvao komunalnu inspekciju zvezdare, gde su mi sada rekli da ce mi odgovoriti za mesec dana i da su oni podneli prijavu, ali da je picerija Orao ulozila primedbu, tako da je basta i dalje tamo, sa el. instalacijom okacenom o drvo. Ko zna koliko ce jos proci da se nesto promeni Jednostavno inspektori uvek mogu i da ne vide neke prekrsaje, pa ako ih vi uocite, moracete dobro da se pomucite da ista ucinite, ako ista i uspete.
Inace na delu Bulevara koji prolzi kroz opstinu Zvezdra (od Depoa) se nalazi vise letnjih basti koje nikada nisu uklanjane preko zime, iako zakon to strogo nalaze, cak smo kod pijace Djeram dobili zidani objekat nasred trotoara gde se prodaju cigare i alkohol. Kako je neko mogao da sazida objekat na trotoaru ? I dalje se nalazi tamo.
Slikacu ga, pa bih voleo da cujem i vase misljenje, ili neka ikustva u komunikaciji sa gradskim inspekcijama.