[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=499967#p499967:1yeime31 je napisao(la):
Bender Rodriguez » 11 Dec 2017 17:13[/url]":1yeime31]Lukav i diskretan vid zapišavanja teritorije. Na Dorćolu se to radi uz pomoć ''murala'', na Karaburmi se kobajagi kreče fasade lokalnim bojama, a na Vidikovcu se iscrtavaju ivičnjaci.
Ja sam protiv toga. Ne postoji Teritorija Grobara. Ne postoji Teritorija Plave Unije. Niti Teritorija Radovaca... Postoji samo Grad Beograd sa svim svojim stanovnicima i postoje delovi koji ga čine. To što ja živim na Dorćolu ne znači da obaveštavam svakog ko mi dođe u kraj da ulazi na Dorćol i da ja tu živim. Ili da navijam za neki klub (kad bih navijao). Bole nekog uvo za to. Isto tako nema šta ko meni da daje do znanja kad odem na Vidikovac koji je to kraj i ko sve tamo živi i ko za koga navija. To je samo jedan deo Beograda. Kome je do igranja GTA u pravom životu nek ide u Los Anđeles ili još bolje u Rio de Žaneiro pa nek tamo glumi mafijaša i crta granice ''hooda''. Žali bože ljude koji nemaju pametnija posla u životu nego da svuda lepe nalepnice ko da imaju 5 godina i da farbaju ivičnjake da bi dali svima do znanja za koga navijaju. Boli nekog patka za Partizan, Zvezdu, Rad i ostale gluposti. Izgubljeni slučajevi.
Uostalom onomad se ona klinčadija na Novom Beogradu poubijala upravo zbog sukoba oko zapišavanja teritorije. Ovamo kao murali, ulepšavanje kraja, mice male što vole fudbal ovo ono... a u stvari dilersko zapišavanje teritorije s rizikom prosipanja creva ako se zameriš pogrešnim ekipama. Umnobolnici.