Slažem se da je problem divljaštine počeo davnih dana, mnogo pre ove vlasti ali kad će konačno da stane? Ne možemo vratiti vreme da stane u 90im ali nek današnja vlast utiče da tome više dođe kraj. Uopšte nije jasno zašto lepo ne uđu i ne razbucaju viškove spratova, pa i čitave zgrade bezobraznih investitora? Nek angažuju zatvorenike da to urade, kao što se negde to radilo. Ja sam razočaran što nema volje da se to rešava jer mi to uništava i grad i smanjuje vrednost moje imovine gradnjom divljaka u mojoj blizini. Neću niko da me pljačka! Ako mi je stan vredeo 120.000 pre uništenja kraja divljacima i nedostatkom parking prostora, a sad zbog toga vredi 110.000 mene je neko opljačkao! I ne samo mene nego hiljade vlasnika stanova po gradu. Pre je na parkić ispred zgrade na 500m2 bilo 150 stanova, a sad sa novogradnjom okolo gde NI JEDAN od investitora nije napravio svoj park za svoje stanare, su nam uvalili još 100 stanova, pa sada imamo 250 stanova na 500m2 parkića. Dakle pre sam imao 3,3 m2 parkića po mom stanu, a sada imam 2m2. Znači opljačkan sam za 1,2m2, a te pare je pokupio grad prihodima od dozvola i investitor prihodima od prodaje stanova. Takođe i pre sam u kraju imao 0,3 parkinga po stanu a iz istog razloga sada imam 0,2. Čime sam opljačkan za prostor za parkiranje. I ne samo ja nego ceo kraj. A investitor lepo natovari nama nova kola, nove korisnike parkića, nove kerove što vrše nuždu po parkićima... a sebi uzme zaradu i ode. I grad to aminuje. A time što ćuti on zapravo štiti divljake, a uništava normalnog, običnog čoveka. Možda treba da grad sa ovakvim razvojem da propadne, da svi odu iz njega umesto da prihvate da žive u Bangaldeš-kaluđerici od Beograda, da putuju sat vremena do posla zbog gužve usled pretpavanja i neizgradnja ulica... Možda to zaista treba da se desi ovom gradu sa ovakvim kabadahijama od vlasti i investitora.